Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 98 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Νατασσα ειναι παλια στον χωρο αλλα επειδη πηγαινω σε συγκεκριμενη/ες κοπελες τα τελευταια χρονια δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχει μια τετοια περιπτωση.

Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης οταν την πρωτοαντικρυσα επειδη ο φωτισμος στο σαλονι δεν ηταν καλος δεν μου φανηκε και τοσο καλη. Η τσατσα ευγενεστατη και οταν καπως το εφερε η συζητηση μας της ανεφερα οτι ειμαι τακτικος πελατης της Αφρο μου ειπε οτι η αφρο η νατασσα και μια ακομα την οποια δεν μου αποκαλυψε ειναι οι καλυτερες της πιατσας και οτι σαν και αυτες δεν θα βρεις αλλου. επισης μου ειπε οτι θελει οπωσδηποτε να της πω πως μου φανηκε η νατασσα. Εδωσα το παραβολο 30ε και περασα μεσα.

Σκαει μυτι η νατασσα και ερχεται διπλα μου καθιστη στα γονατα και βγαζει το συνολακι της. Φατσα προστυχη με σαγηνευτικα ματια και τσιμπουκοχειλα. αμεσως η φατσα της μρ καυλωνε. βυζια σιλικονατα αλλα πολυ ωραια στην αφη. σωμα απιστευτο. γυμνασμενη. Στην αρχη με αφησε να παιξω με τα βυζια της και με αφηνε να χαιδευω τις τρυπες της. με αφησε να της βαλω και λιγο δαχτυλο στον κωλαρακο της χωρις μα και μου. η πιπα της οντως ντιπ αλλα καπως μηχανικη ισως το μονο ελαχιστο μειον της. την λεω μπαλαρινα γιατι στο ιεραποστολικο ανοιξε τα ποδια σπαγγατο και ηταν απιστευτη. νταξει τα εχουν ξαναπει οι συναθλητες. η κοπελα ειναι τοπ. θα την ξαναπαρω σιγουρα και θα δω και σε πιο μεγαλο προγραμμα το πως θα αλλαξει. σιγουρα στο τοπ3 της πολης. αφου δω περισσοτερα απο τις συνευρεσεις μας θα μπορεσω να διαχωρισο αν γινει η νο.1.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
19 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.508
Πόντοι:
25.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, oblivion31, topscorer και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2017
Μεγάλη τσόντα!!!!
Στην Γερμανία καριέρα μεγάλη!!!
Άπειρες τσόντες!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1