Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Sex Studio 56962
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα στους μύστες! Μετά απο τσάρκα σε μερικά απο τα στούντιο οχι σε όλα...είχα καταλήξει ή στην Ντόνα ή στην Μιρέλλα ή στην Γκέρυ στο Ξύλινο. τελικά με κέρδισε η Γκέρυ..καθώς στην αναμονή τα βογγητά της ακούγονταν μέχρι έξω λες και γαμιότανε δίπλα σου...αλλά και λόγω εμφάνισης..καθώς έχει φοβερό σώμα. Γκέρυ απο Βουλγαρία λοιπόν 22 χρονών όπως μου είπε.Είσοδος στο δωμάτιο και ήρθε η ευγενικότατη τσατσά να ρωτήσει για το πρόγραμμα και να πληρωθεί...40 ευρώ ακά! μου άφησε πετσετούλα αν κ πήγα μπανιαρισμένος και βλέπω δεν υπήρχε καλόγερος για τα ρούχα..οπότε τα άφησα στο κρεβάτι.
Ήρθε λοιπόν η Γκέρυ και άρχισα να επεξεργάζομαι το σώμα της με χουφτώματα παντού..δεχόταν απαλά χάιδεμα παντού..δάχτυλο δεν δοκίμασα...και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τατουάζ που έπιανε μουν... και κωλοτρυπιδα...γενικά η κοπέλα είναι γεμάτη τατού...έπαθα πλάκα και μου λέει ναι είναι πεταλουδίτσα..εξού και ο τίτλος Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Λοιπόν πίπα αρκετά καλούτσικη...στήσιμο στα 4 για όσκαρΚατσικογάμηςΚατσικογάμης βογγητά πολύ δυνατά και μπατσάκια δεχόταν αρκετά δυνατά!!!
Αλλαγή στάσης και ήρθε απο πάνω οπου κουνιόταν παρα πολύ ωραία και με φιλούσε και στον λαιμό και βογγούσε στο αυτί μου..τελείωμα δυνατό!!
Γενικά πάρα πολύ όμορφο μωρό και πέρασα πολύ ευχάριστα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γκέρυ
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla, teochatz, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού