Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 177287
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η σεξουαλικοτητα δεν συμβαδιζει παντα με την τοπ ομορφια. Η Ερατω μπορει να ειναι απλα συμπαθητικη αλλα στο κρεββατι ειναι το κατι αλλο.
Ειχα παει και παλιοτερα μαζι της αλλα δεν θυμαμαι πως την λεγαν τοτε.
Με ειχαν προτρεψει καποιοι αξιολογοι κριτες και δεν το μετανοιωσα.
Πρωτα απο ολα σου δημιουργει ατμοσφαιρα οικειοτητας, αισθανεσαι χαλαρος. Εχει τρομερο χαδι και προκαταρτικα με φιλια,χαδια και ισπανικο σε ολο το σωμα καυλωνεις αμεσως. Δυστυχως δεν φιλαει στο στομα. Δεν ρωτησα αν κανει ακαποτο μια και δεν το αντεχει το πορτοφολι μου. Παντως εκανε τετοιο πλαγιο γλυψιμο στη φουτσα (μονο το κεφαλι εμεινε χωρις σαλιο αν και το εφτυσε). Περασε παποτα και μου εκανε μια πιπα, τυφλα ναχουν τα ακαποτα απο αλλες. Απογειωση.
Την σταματησα γιατι θα εχυνα και την εβαλα κατω να γλυψω βυζια και ρωγες. Δεν ειχα πληρωσει για 69, κριμα γιατι εχει φουσκωτη κλειτοριδα (δεν ρωτησα αν κανει). Μετα ξαναπιασε το τρομπονι, συνεχισαμε με ιεραποστολικο. Στο μεταξυ πεφταν μπινελικια εκατερωθεν (τα συνηθη: καριολη/λα, πουτανα, γαμιολα, ξεσχισε με κλπ) με λιαν αληθοφανη συμμετοχη και οχι ψαρωτικες υποκριτικες υπερβολες. Οταν γυρισε για πισωκολλητο, τοτε θυμηθηκα τι ειχε αναφωνησει ενας τοπ αξιολογητης πριν πολλα χρονια "οσο αξιζει αυτος ο κωλος, δεν αξιζει ο κοσμος ολος). Καταθεσα ετσι, πισωκολλητα. Να συπληρωσω οτι στην αλλαγη στασεων μεσολαβουσε ισπανικο και mouth fucking για να καθυστερησω το χυσιμο.
Σοσιαλ ταιμ και φιλακια στο σωμα μου και μετα την πραξη. Θα ξαναπαω για την ιδια αλλα και για ενα αφρατο πιπινακι που ειδα να μπαινει σε αλλο δωματιο που μου αρεσε πολυ. Ξεχασα να ρωτησω πως την λενε. Συγχωρηστε με τον γερο.
Μια συμβουλη στα νιατα, γαματε οσο μπορειτε και μην αφηνετε καμμια γυναικα μονη, αλλα με προσοχη, παντα με σαμπρελα (τωρα εχουν λεπτυνει, που να δειτε πως ηταν πριν 40-45 χρονια, σαμπρελες ποδηλατου κανονικες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Ερατώ
Υπηρεσίες
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FRM

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2017
Πόσο κοστίζει το απλό πρόγραμμα?
09 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

50 αλλα παζαρεψε το στα 40
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2