Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 294715
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
α) 29 πρός 30/1/2017,
β) Μεταμεσονύκτια,
γ) 50€,
δ) Κελλάρα!!!!,
ε) Ξανθιά ψηλή με ωραίες φυσικές βυζάρες και καβλωτική πολωνική βλαχόφατσα
στ) Δεν ξέρω αν θα εγκριθεί η συγκεκριμένη κριτική και δεν θα ξαναέγραφα για την ίδια κοπέλα, όμως η Κέλλυ το αξίζει.
Το αξίζει γιατι μπήκα μαζί της χωρίς να θέλω αρχικά και τελικά μου έφτιαξε πάρα πολύ τη διάθεση. Μια διάθεση πολύ πεσμένη ,έχοντας με πιάσει τα υπαρξιακά μου(Έχω φτάσει μια άλφα ηλικία, στη δουλειά είναι δύσκολα, τώρα που θέλω μια γυναίκα να κατασταλάξω και να ηρεμήσω μου τυχαίνουν όλες οι άκυρες καρακαργιόλες και σιγά σιγά μένω μόνος μου... κλπ όμορφα). Το προηγούμενο βράδυ είχα περάσει με άλλη κοπέλα (θα ακολουθήσει κριτική και γι αυτή) η οποία δεν με ικανοποίησε μου βγήκε πολύ μέτρια.Την ίδια μέρα, είχα επικοινωνήσει με ένα καλό fuck buddie που ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι και ξεχνιέμαι ,αλλά πλέον και αυτή έχει αρχίσει να εξαφανίζεται....μάλλον θα βρήκε κανα γκόμενο.Το τίντερ δεν πηγαίνει καλά και δεν βρίσκω κάτι της προκοπής όπως πιο παλιά που γαμούσα αβέρτα(πλέον μόνο μπάζα τυχαίνουν απο εκεί).Επίσης τη συγκεκριμένη Κυριακή κανείς ,μα κανείς δεν μπορούσε να βγεί να πιούμε έναν καφέ να ξεχαστώ. Τλσπ αφού βαρέθηκα σπίτι είπα να πάω στο βουνό να ξεχαστώ. Είχα μπεί σε κανα δυο σπιτάκια πρίν και είχα σκεφτέι σε ποιο θα κατασταλάξω ,αλλα είπα να δώ τι παίζει στα 36 και 36Α.
Ο συμπαθέστατος τσάτσος με ενημέρωσε ότι ήταν η Κέλλυ και σηκώθηκα να φύγω, γιατι η νοοτροπία μου γενικά είναι να μην κολλάω σε κάποια όσο και αν μου αρέσει αλλα πάντα ήμουν της λογικής ότι πάω στα μπουρδέλα και στα στούντιο για την ποικιλία. Όμως πετάχτηκε η κοπέλα απο μέσα και με ψιλοέκραξε και μου έιπε γιατι φευγω. Τλσπ με τα πολλά με κράτησε μέσα και σκέφτηκα αφού έχω περάσει καλά , γιατί να μην ξαναμπώ;;
Και η κοπέλα είχε δίκιο. Γιατι σε ότι κάνει της αξίζει 10 με τόνο.Μου έκανε ένα τέλειο τσιμπούκι που ξέχασα πως με λένε. Της είπα ότι δεν αντέχω αλλο και θέλω να χύσω. Και μ έκραξε και μου λέει «Δεν θα με γαμήσεις??» (Ιεροσυλία!!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο). Πολλά προκαταρκτικά , γλωσσοφιλα και πάθος λές και είμαι με την κοπέλα μου, που έχω να την δώ απο καιρό!!!Μετά ιεραποστολικό,στα 4 και στο τέλος στο πλάι για να πιάνω το πλούσιο στήθος όσο θα την έχυνα ,όπως και έγινε. Για καλή μου τύχη η Κελλάρα μου άλλαξε πολυ τη διάθεση και δεν θα έγραφα κριτική πάλι για την ίδια κοπέλα , αλλά είναι απο τις ελάχιστες του χώρου που το αξίζουν. Και η σύγκριση είναι άμεση γιατι το προηγούμενο βράδυ είχα περάσει με την μπεατρίς η οποία αν και γυναικάρα, είναι μια χρυσή μετριότητα.
Μπράβο ρε Κελλάρα, πλέον οποτε σε πετυχαίνω θα μπαίνω!!!!
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα


ΥΓ: Η κριτική άργησε να γραφτεί γιατι δυστυχώς την Τρίτη το βράδυ που θα την τελείωνα με επιασε γρίππη και ακόμα ζαλίζομαι γμτ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.102
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas, Ιανουάριος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού