Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351765
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν ειχα σκοπο να πορνευσω παρα μονο να οφθαλμοπορνευσω. Ετσι βγηκα τσαρκα στο βουνο. Το 60 κλειστο. Στο 46 η Σιντι ένα προμιλφ, ωραιο, ακριβο όμως στα εξτρα, πολύ ακριβο θα ελεγα. Στο 42 η Ναταλια, ένα ομορφο μιλφ αλλα τα ιδια στις τιμες. Στο 36 η γνωστη Τζουλια, ειπα τα χρονια πολλα στη κ. Ελενη, μου ηρθε και η Τζουλια στο σαλονι μια αρχισε το μπαλαμουτι. Με αυλωσε αλλα καθοτι εχω παει παρα πολλες φορες μαζι της δεν παρασυρθηκα. Πηγα να πω καλη χρονια κα στη κ. Μπετη στο 36 Α. Δουλευε η Στελλα, ουτε να την ακουσω δεν θελω από τοτε που μου ηλθε απλυτη στο 92Α.
Υποθεσα ότι στο 55 θα είναι η αξια Ελινα και πηγα να πω χρονια πολλα. Ηταν η γνωστη κοντουλα τσατσα, η Ελινα είναι στο γκαζι μου λεει. Για χρονια πολλα περασα λεω. Εχω κανουργια κοπελα να της δεις. Να μη σου χαλασω χατίρι λεω.
Και να ένα πραγματικα ωραιο αιδοιο. Φατσα ομορφη, βυζακι σηκωτο με τονισμενη ρωγα να κοιταει στα ουρανια (2αρι) , ωραιες αναλογιες και τι κώλος Αφροδιτη προστατρια του φουτσου μου ηταν αυτος!!!!.
Μου κουνηθηκε στο στυλο και μετα ηρθε πανω μου προτασοντας στο στομα μου τα βυζια της. Δεν μπορουσα να πω όχι σε τετοιο γλυφιτζουρι. Δεν θες να ρθεις να τα γλυψεις και μεσα, λεει. Μου ειχε γινει τουμπανο αλλα ηθελα να βρω τροπο να ξεφυγω. Ποσο παει ακοποτο και ισπανικο, ρωταω. Μου λεει μια τιμη, α λεω εγω εδώ πελατης από το 2007, εγω εχω κτισει αυτό το σπιτι. Η εκπτωση, απροσδοκητα, εγινε. Τιμη γνωριμιας μου ειπε.
Περασα μεσα, επλυθειν και εντος ολιγου να και η Αγγελικη. Μου ζητησε συγνωμη για τις τιμες. Ειμαι καινουργια, δεν ξερω καλα, ειπε. Μπαλαμουτιστηκαμε το κρεββατι. Μουθ ειχε πεσει στο ντουζ και με τα χαδια της μου εγινε τουμπανο. Ωραιο εργαλειο, εκθειασε. Να μην ξεχασω να προσθεσω ότι εχει καταπληκτικη επιδερμιδα.
Αρχισα με το νινι της που μυριζε σαν τριανταφυλλο. Εκανα και καποιες περασιες στο μοσχομυριστο κωλι της. Να σου πω κατι μου λεει, αργω να τελειωσω. Τοσο το χειροτερο για σενα λεω. Συνεχισα το κλειτοριδογλυφομουνι για λιγο ακομα και της τον εδωσα.
Φτυσιμα, γλυψιματα στα @@, πλαγια γλυψιματα, παιξιμο με γλωσσα, πολύ καλη πιπα, ανωτερα του μεσου ορου. Σε καποια στιγμη μου λεει: να γυρισουμε στο 69 να ευχαριστηθω και γω? Γενηθητω το θελημα σου. Η πιπα συνεχισε ακαθεστη. Ξαφνικα η τσατσα χτυπαει τη πορτα. Παρολη τη καυλα τα πηρα. Ελα μεσα μωρη να σε παρω και σενα!!! Φωναξα. Η Αγγελικη στο μεταξυ μου λεει, εχουμε χρονο να τελειωσουμε? Μη στεναχωριεσαι αν ξανχτυπησει θα την γαμησω και αυτή.
Συχεχισαμε, καναμε ολες τις στασεις. Το ιεραποστολικο σε τρεις παραλλαγες και το πισωκολλητο σε 2. Η συμμετοχη της αψογη. Τα αισχρολογα εδιναν κα επερναν εκατερωθεν. Τελειωσα doggy style με παρατεταμενο χυσιμο. Κουνηθηκα λιγο ακομα και τελος.
Ευχαριστιες, φιλια (γλωσοφιλα εννοειται) και ανανεωση ραντεβου.
Όταν βγηκα εξω επιασα τη τσατσα και τη μαλωσα. Εχω εντολες μου λεει. Μαλακιες της λεω. Η εντολη που εχεις είναι να κρατας τον πελατη. Αν ο πελατης βλεπει ότι αργει η κοπελα, καταλαβαινει ότι δεν είναι ξεπετα. Μα μου λεει, φυγανε. Αν ηταν σοβαροι πελατες και εφ οσον η κοπελα είναι καινουργια και σιγουρα ακουγαν τον χαμο που γινονταν μεσα θα καθοντουσαν τουλαχιστον να δουν λεω.
Αυτά, την Αγγελικη τη συστηνω ανεπιφυλακτα. Να της φερθείτε τρυφερα και δεν θα χασετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αγγελική
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.434
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, mad_max

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού