Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 65 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εισερχομαι στο στουντιο..στο σαλοναρισμα ηταν ηδη η Ντεα οποτε εριξα μια καυτη ματια και ενιωσε το μωρο πως θα μπω!Κουλ Μεχρι και η τσατσα το καταλαβε πως θα μπω...(Μεγάλο χαμόγελο) Εδωσα το 30€ για δοκιμασμα! Εντωμεταξυ οι Ρουμανες για μενα στην δουλεια αυτη ειναι κατι σαν το στοιχημα 'η θα κατσει κατι πολυ καλο 'η τιποτα!Καπέλο Το μωρο εισερχεται μεσα και ειχαμε απο την αρχη θερμες χαιρετουρες γνωριμιας.(Γλώσσα) Ξερει ελαχιστα ελληνικα και λιγα αγγλικα! Τα γυαλακια της τα φοραει συνεχεια,δεν τα βγαζει κατα την διαρκεια του αγωνα.Προσκύνημα
Ημασταν με τα γονατα πανω στο κρεβατι και απολαυσα τις φανταστικες βυζαρες της μεγεθους 3! Παραλληλα την εριχνα κατι ρουφηχτα φιλια σε λαιμο και μαγουλα και αναβε το μωρο!(Έρωτας) Βγαζω το μποξερακι ...ερχεται απο πανω μου τριβει τις βυζαρες της στον πουτσο μου και ερχεται προς τα στηθη μου για γλυψιμο(Γλώσσα) Ξεκιναει μια πιπα εντονη και με ρυθμο! Προσπαθησε και κανα 2 φορες να τον παρει ολον ,αλλα δυσκολευτηκε..που να τον παρει το γκαβλι μου εφτασε την λαμπα ναουμε(Μεγάλο χαμόγελο).. Μου γλειψε και τα φρεσκοξυρισμενα αρχιδια εντονα
και ξανα την ωραια της πιπα συνεχιζε! Ωσπου σηκωνομαι της δινω κατι φιλακια στον λαιμο..ως tips για την ωραια της αφοσιωση στην πιπα και την στηνω στα τεσσερα!(Γλώσσα)
Ωραια στηθηκε η κωλαρα της και την σφυροκοπουσα ποτε εντονα και ποτε πιο χαλαρα-ρομαντικα. Μετα απο λιγο μαζι με το μωρο ταυτοχρονα καταληξαμε να την γαμαω ξαπλωτο πισωκολλητο εντονα και εβγαζε χλιαρες παθιαρικες φωνουλες!(Ναι!)
Αφησα για το τελος την ιεραποστολικη σταση ...μονο που με ερχεται και παλι το σκηνικο στο μυαλο σε αυτην την σταση γκαβλωνω ασχημα. Το μονο που θα πω ειναι ΕΡΩΤΑΣ!(Έρωτας)
Της τα δωσα ολα με αναστεναγματα και δεν εβγαινα απο μεσα της..συνεχιζα να την γαμαω ελαφρια και αυτη ακομα να με σφιγγει το σωμα μου!(Προσκύνημα)
Τα ειπαμε λιγακι και ο χαιρετισμος ηταν θερμη αγκαλιτσα με φιλακια!Έρωτας

Ειναι special- very nice και αλλα!Ναι!
Scorpie παιζει να ναι καλυτερη Ρουμανα που εχω παει!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2017
Όνομα κοπέλας
Ντέα
mpouxos
Ανώτατος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
169
Likes:
8.434
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter, ΦΑΚΙΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού