Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177180
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τί να πω ρε μάγκες... Δεν έχω λόγια. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχή να περιγράψει τη Λίντα. Η κοπέλα δίνει στη λέξη "ιερόδουλος" άλλη σημασία . Εϊναι η μία, ΤΗΕ ΟΝΕ , η πορνοκράτειρα και που-Τσαρίνα Λίντα. Στα τόσα χρόνια που επισκέπτομαι τα ευαγή ιδρύματα του σεξ , δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο άτομο. Έχετε ξαναδεί εσείς? Προτείνω να καταγράφονται οι συνευρέσεις της με τον άμαχο πληθυσμό και να προβάλλονται σε ντοκιμαντέρ. Με το που μπήκε στο δωμάτιο ξεκίνησε η μάχη. "Γκλίψε μου το βυζάκι μουουου" . Μου πιάνει τα χέρια και μου τα καρφώνει στις τρύπες της. Αυτός ο κώλος της έφαγε...Και τί δεν έφαγε, γλώσσα , καπότες , δάκτυλα , δονητές, πούτσες... Απ'όλα . Εϊμαι σίγουρος ότι αν έψαχνα λίγο την κωλάρα της θα έβρισκα και το ραδιοφωνάκι που μου είχαν βουτήξει στο στρατό. Όλα τα περιμένω πια από αυτήν την κωλάρα . Η γυναίκα είναι τρελή. Χτυπιέται και κοπανιέτε σαν το ψάρι που το βγάζεις από το νερό. Τί να σας πω. Χαρείτε την όσο μπορείτε...

Να κοπούν νομίσματα με το κεφάλι της. Δεν υπάρχουν άλλα λογια να πεις για αυτό το κορίτσι. Όποιος δεν έχει πάει με τη Λίντα δεν είχε ερωτική ζωή. Πάει τέρμα. Εϊναι εμπειρία ζωής. Για το βιογραφικό του καθενός. Όχι το βιογραφικό με τις πουτάνες, αλλά το κανονικό CV που στέλνουμε στις διάφορες εταιρείες όταν ψάχνουμε για δουλειά. Δίπλα στα ενδιαφέροντα θα γράψω "Φαν της Λίντας από Λέλας ,Πιπίνου και Κωνσταντινουπόλεως"

Αν διαβάζει κάποια γυναίκα παντρεμένη την κριτική ας αφήσει τον άντρα της να πάει στη Λίντα .Δεν θα πάθει κάτι ο γάμος σας. Ένα δωράκι θα είναι. Και θα τονώσει τη σχέση σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
468
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού