Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177013
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μιας και δεν υπάρχει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα, είπα να κάνω το καλό.
Επίσκεψη απογευματινη στο καλτ σπιτάκι της Λ.Καραγιάννη και η υπηρεσία παρουσίασε την Ζιζελ όπως είπε, Γκιζέλ όπως αποδείχτηκε μετά. Μελαχρινό μιλφ εκ Τουρκίας, μετρίου ύψους, κανονικών κιλών με ωραίο στήθος φτιαγμένο και μαύρο μακρύ μαλλί.
Ετών τριάντα από ότι είπε η ίδια, ίσως κάνα πενταρι παραπάνω από όσο είδα εγώ.
Σαρανταρι για φουλ πρόγραμμα, ήτοι ισπανικο και 69 καθώς η κοπέλα δεν κάνει ακα ούτε πρωκτικό. Είσοδος στο δωμάτιο στο βάθος με το τεράστιο κρεβάτι-σεξοδρόμιο όπου πραγματικά χαίρεσαι να γαμάς.
Την ώρα που έβγαινα από το ντουζ ήρθε η κοπέλα και με βοήθησε να σκουπιστω. Πολύ καλή στο σοσιαλ, ξέρει καλά ελληνικά και αυτό βοήθησε να σπάσει αμέσως ο πάγος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με χάδια, φιλάκια και ισπανικό όπου δεν το πολυείχε, αλλά στο 69 τα πράγματα βελτιώθηκαν. Η πίπα της φιλότιμη και βαθιά με λίγο χεράκι, καραμέλωσε και μπάλες χωρίς να την προτρέψω.
Ανέβηκε σε reverse cow και άρχισε να δίνει πόνο, παινεύοντας παράλληλα το μέγεθος του εργαλείου - η αλήθεια είναι ότι είχα πολλές κάβλες. Γι αυτό δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ ακόμα, μόλις γύρισε στα τέσσερα μετά από 1-2 λεπτά ολοκλήρωσα εντός, με το κορίτσι να σπρώχνει με τη λεκάνη της προς τα πίσω, μην έχοντας χορτάσει προφανώς.
Γενικά μια ευχάριστη συνάντηση με μια κοπέλα δεκτική και ευχαριστη, ίσως ξανατιμηθεί. Αν δεν σας πειράζει που δεν κάνει πολλά έξτρα, προτείνεται.
Αυτά, καλά να περνάτε τύποι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2017
Όνομα κοπέλας
Γκιζέλ
Beast of Burden
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
834
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Cornelius, STAVROS6969 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού