Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108095
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνια στην τυχη, η πορνοκριτικη αναφερεται σε καταθεση προ μηνων.
Αρχικα πηγα για την Βικτωρια στο διπλα αλλα ηταν σε προγραμμα και ηρθα εδω, με λεει η τσατσα Βικτωρια ειναι κι εδω και βγαινει ενα ξανθο, ουκρανικο, μοντελακι με μικρο στητο στηθος και ομορφο κωλαρακι απο την κουζινα. Την καβλαντισα με πορνορωσικα στο σαλονι και περασα για δοκιμη.
Ηρθε και ξαπλωσε διπλα μου χωρις να βγαλει τα εσωρουχα και εκανε τα πορνοναζια της. Ανελαβα δραση για να ξεκλειδωθει η μικρουλα και ανταποκριθηκε θετικα με φιλακια κλπ. Μου εκανε μονη της footjob και ταυτοχρονα εκανε σαν να ηδονιζεται με την πορνογλωσσα της, μιλαμε για σουπερ ποδαρακι 9/10 αφου παραλιγο να τα πεταξω εκει. Τσιπουκι δεν ηθελα γιατι ημουν ετοιμος απο το footjob οποτε μου εβαλε καποτα και ξεκινησαμε πρωτα στην ιεραποστολη του κυριου και μετα στα 4 οπου και τελειωσα με αρρωστο χυσιμο. Σε ολη την διαρκεια συμμετειχε και αυτη και δεν μου εδειξε να βιαζεται αν και ειμαι σιγουρος πως εχει ανωθεν εντολες να μην καθεται πολυ στο δωματιο.
Γενικα μια οκ περιπτωση, ελληνικα δεν ξερει, αγγλικα δεν ξερει, μονο αν ξερετε τπτ ρωσικα θα βγαλετε συνεννοηση. Προσφερεται για χαλαρο lightweight γαμησι κατι που το τραβαει και η εμφανιση της παρα για αγριαδες, αλλωστε απ΄'οτι καταλαβα αν πας για πορνοσταρ κατασταση θα φας ακυρο και ξεπετα στο πενταλεπτο.
Δεν καταφερα να ξαναπαω απογευμα και τωρα δεν ξερω που δουλευει οποτε αν ξερει καποιος μυστης ας με στειλε ενα μηνυμα. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2016
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, mpotofilos, azazel

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού