Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177011
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Διαβάζω ρε παιδιά τις κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα και απορώ αν μιλάμε για την ίδια. Πιθανόν να μην είναι γιατί η τελευταία έχει ημερομηνία κάπου 2009.
Βέβαια είναι επίσης πιθανόν τα χρόνια που πέρασαν να άφησαν γερά το σημάδι τους, αν τελικά μιλάμε για την ίδια.
Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή: βραδινή επίσκεψη στο καλτ σπιτάκι της Λ.Καραγιάννη, μόνος στο σαλόνι, κανείς στα δωμάτια και η υπηρεσία παρουσίασε την Σάντι, υπερβολικά νταρντάνα για τα γούστα μου, και την Ναταλί, την οποία και επέλεξα αφού ούτως ή άλλως εκείνη είχα στο μυαλό μου εξαρχής.
Η Ναταλί είναι γύρω στα τριανταφεύγα, μια από αυτές τις σλαβικες φάτσες που δεν μπορείς να πεις αν είναι 30 ή 40, 1.70 περίπου με τριάρι βυζί και κοντό μαλλί βαμμένο ξανθό. Οι φωτογραφίες της που υπάρχουν είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Στο δωμάτιο ήρθε σχεδόν αμέσως, σίγουρα δεν έκανε ντουζάκι πριν, πράγμα που με χάλασε αρκετά. Εντάξει δεν ήταν βρώμικη, αλλά δεν μοσχοβολούσε κιόλας και όπως και να το κάνουμε η καθαριότητα δείχνει επαγγελματισμό.
Μετά από 1-2 λεπτά που αφιέρωσε σε τριψίματα και χαδια, προχώρησε στο κλαρίνο και εκεί την παραδέχτηκα,κυριολεκτικα το εξαφάνισε με απανωτά deepthroats. Στην αρχή ήταν ανάμεσα στα πόδια μου αλλά κατόπιν υπόδειξης στήθηκε πλάγια για να πιάνω κι εγώ κάτι. Μόλις έκρινε πως είχαμε ικανοποιητικο αποτέλεσμα, ανέβηκε σε cow και άρχισε να κουνιέται, χωρίς ιδιαίτερη θέρμη είναι η αλήθεια. Εγώ είχα ψιλοαπογοητευτεί, εξάλλου δύσκολα να βρεθεί γυναίκα να με τελειώσει σε αυτή τη στάση. Της πρότεινα να στηθεί στα 4 μπας και το σώσουμε, όπου και ολοκλήρωσα με τα πολλά.
Πολλές φορές λογικό είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο να μην έχουν την κατάλληλη διάθεση, ή απλά μπορεί να μην υπάρχει χημεία, ειδικά με μια γυναίκα με την οποία περνάς για πρώτη φορά.
Το συμπέρασμα πάντως είναι οτι από αυτή την συνεδρία δεν θα έχω να θυμάμαι τίποτα.
Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναταλί2
Beast of Burden
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
834
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ιανουάριος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 28 Νοεμβρίου, 2016) 27 Νοεμβρίου, 2016
Σιγουρα δεν ειναι η Ναταλι που εμφανιζεται στις κριτικες του 2009!

Ιεροσυλια!
27 Νοεμβρίου, 2016
Δεν είναι η ίδια κοπέλα με το 2009 φίλε. Εκείνη η Ναταλί είναι από τα πιο γνωστά ονόματα της πιάτσας και συνεχίζει να εργάζεται ακόμη και σήμερα σε άλλο μαγαζί.
P
px75
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2