Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τελευταια βρεθηκα με αρκετες ανεξαρτητες απο φεισμπουκ, ειχα την τυχη να παιξω με αφεντρες, χορευτριες, γυμναστριες και ηταν πολυ καλα. Κριμα που δεν υπαρχει δυνατοτητα να γραφτουν κριτικες γι'αυτες, κυκλοφορουν πολλα κομματια που αξιζουν αλλα παιζουν πριβε και θελει πολυ ψαξιμο και χρημα. Ηθελα λοιπον ενα αδειασμα σε πιο ερωτικο στυλ, χωρις διεισδυση, να κραταμε και τα 9μερα...
Εκανε η Ναταλι το σαλοναρισμα της και με θυμηθηκε που ειχαμε βρεθει πριν μηνες! Εκατσε να τα πουμε, οπως συνηθιζεται στην αλυσιδα. Της λεω: Θυμασαι τι ειχαμε κανει; Μου λεει οχι, αλλα σε θυμαμαι φατσικα. Της λεω, μου ειχες κανει ενα τρομερο... και με διακοπτει: Αυταρχικο! Της λεω ναι! Τωρα θελω μονο το γλυφοκωλι, της ειπα. Τα βρηκαμε στα 50Ε και εφυγα καρφωτος για μπανιο. Μικρο δωματιο, με ενα κρεβατι που σχεδον καλυπτει ολο το χωρο που υπαρχει. Ωραιο, ευρυχωρο μπανιο, πετσετα αλλα οχι παντοφλες.
Υστερα απο λιγο ηρθε μπανιαρισμενη. Επλυνε και τα χερια της στο δωματιο κι αρχισαμε με αγκαλιες κι εμενα να γλυφω το κορμι απο πανω προς τα κατω. Κορμαρα η κοπελα! Οταν εφτασα στα ποδια αυτη εκατσε στο κρεβατι και το γυρισαμε σε πατουσομαλακια. Ειχα καυλωσει πολυ και ημουν κοντα στο να τελειωσω. Οποτε εκατσα στην ακρη του κρεβατιου και της ζητησα να μου γλυψει τον κωλο. Επεσε στο πατωμα και χωρις να χασει χρονο ορμησε, το κανει παρα πολυ καλα για πιπινι, νιωθεις τη γλωσσα της και ειναι καυλα. Σε καποια φαση την επιασα απο τα μαλλια και αρχισα να της καρφωνω το κεφαλι στον κωλο μου ενω τον επαιζα. Αυτη δεν πτοηθηκε καθολου, αλλα συνεχιζε πιο δυνατα, ουσιαστικα μου γαμαγε τον κωλο με τη γλωσσα της. Υστερα απο λιγο εχυσα μεγαλοπρεπως. Προσφερθηκε να μου δωσει χαρτι γιατι ηταν πολλα τα χυσια, αλλα σηκωθηκα να παω στο μπανιο με προσοχη ωστε να μην πεσουν κατω. Χαιρετηθηκαμε κι εφυγε, ενω εγω εμεινα στο μπανιο με ενα χαμογελο ικανοποιησης και ξαλαφρωμενος να ξεπλενω τα χυσια μου... Ηταν μια γρηγορη και εντονη συνευρεση, γυρω στα 5 λεπτα, αλλα δεν ζητησα κατι παραπανω, περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, Nacho Vidal, sisax87

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2016
Κάνει γλυφοκωλι η Νάταλι; Σ εμένα μου είχε ρίξει άκυρο Κεφάλι σε τοίχο!
02 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το ειχα συζητησει απο το σαλονι την πρωτη φορα που περασα.
Ειναι πολυ καλη!!!!
Προσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2