Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299650
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ζωή είναι δύσκολη. Υπάρχει μιά χαρά και χίλιες λύπες. Στο χέρι μας είναι αυτή την μιά χαρά να την νιώσουμε και μάλιστα καλά. Μία λύση υπάρχει. Λύση ΜΑΡΙΝΑ. Ένας άγγελος επί της γης. Χαμογελαστή. Τσαχπινάτη. Τολμηρή. Ευαίσθητη. Με λίγα λόγια ΦΟΒΕΡΗ. Εγώ περνάω καλά. Ξεχνάω για μέρες τα άσχημα που μου συμβαίνουν. Με την Μαρίνα γεμίζω από αισιοδοξία και αδειάζω από αρνητικές σκέψεις. Δεν γράφω λεπτομέρειες διότι είναι προσβολή να λέει κάποιος τι έκανε με κάποιο κορίτσι έστω και μέσα από αυτό τον χώρο. Έτσι ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αγόρια.

ΥΓ: Θα παρακαλούσα, 1. Αν είναι δυνατόν, όσοι θέλουν να προσθέτουν την κριτική τους να γράφουν με λίγο περισσότερη προσοχή στην ορθογραφία. Υπάρχει μέσα στον κειμενογράφο του Office διορθωτής κειμένου που βοηθάει πάρα πολύ. Ένα ανορθόγραφο κείμενο όσο και αν έχει κάτι να πει απωθεί. Προσωπικά δεν μπορώ να διαβάζω κείμενα που θέλουν διόρθωση. Τα κλείνω.

2. Δεν βοηθάει κάποιον που διαβάζει μία κριτική φράσεις όπως "ξυρισμένο μουνάκι" "μαπα το καρπουζι". Και όπως είπα παραπάνω οι λεπτομέρειες κάνουν κακό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2007
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
133
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού