Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
1η κριτική για μένα κύριοι, να είστε επιεικείς καθώς το χόμπι το τιμώ σπάνια.

Ερχόμενος από κρασοκατάσταση, για αλλού ξεκίνησα αλλού βγήκα... στοχεύοντας την Εμμανουέλα στο Red Diamond, λίγο η αυξημένη κίνηση, λίγο μια παρέα 5-6 νεαρών που είχε κοντοσταθεί στην πόρτα με ώθησε σε μια γύρα.. και έχοντας το πρόγραμμα απ το άλλο site στο μυαλό μου λέω "δεν πάω να δω επιτέλους κι αυτή τη Βερόνικα;"
Η τσατσά λίγο με χάλασε. Όχι ότι ήταν αγενής, αλλά τα πολλά "γιαβρί μου, πουλάκι μου" και γενικά το στυλάκι αυτό με χαλάει. Αν αργούσε το μωρό θα είχα φύγει. Έλα όμως που βγαίνει! Ύψος στο 1,70, ποδάρες, κωλαράκι τρέλα κι ένα γατίσιο πονηρό βλέμμα κόλαση... επιδερμίδα απίστευτη... Στο μόνο που υστερεί είναι το στήθος το οποίο είναι μικρό σχετικά και λίγο πεσμένο (χωρίς να είναι άσχημο, για μένα τουλάχιστον).
Πέρασμα με 69 ( 70 ευρώ Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! ) . Μπαίνει ναζιάρικο το μωρό και ξεκινάμε κάτι προκαταρκτικά στα όρθια. Χαλαρά πράγματα, τίποτα τρελό, αλλά με ωραία και ευχάριστη διάθεση. Ελληνικά πολύ πολύ πολύ λίγα, και ξεκινάμε εναλλάξ γλειψίματα, φάνηκε να γούσταρε και ανταπέδιδε με μια πίπα όχι αξιομνημόνευτη αλλά ούτε και κακιά. Ούτε deep, ούτε κάποια ιδιαίτερη τεχνική, καλό τέμπο με στιγμή μέγιστης καύλας να μου τον παίζει κοιτώντας με με ένα βλέμμα πολύ καυλιάρικο! Καπότα και ξεκινάει το ροντέο!Καλή κίνηση, στήσιμο, κοπάνημα και πάλι αυτό το γαμημένο το καυλιάρικο το βλέμμα που με έφερνε στα όρια! Τη στήνω στα πλάγια και δίνω με ανεβασμένες στροφές με το μωρό να με σφίγγει κοντά της τραβώντας μου ελαφρά τα μαλλιά! Με το που χαλαρώνω λίγο γυρνάει, στήνεται, με κοιτάει πάλι γατίσια και μου λέει "στα 4"! Ε ήξερα ακριβώς εκείνη τη στιγμή πως θα έχυνα! Της ζήτησα να με κοιτάει και έχοντας μπροστά μου αυτό που με καύλωνε περισσότερο στη συνάντηση και τη θεσπέσια κωλάρα να καταπίνει την πούτσα μου άδειασα μέσα της με την ίδια να παίρνει τις τελευταίες σταγόνες σπρώχνοντας την κωλάρα της σε χαλαρό ρυθμό πάνω μου! Πήραμε μια ανάσα 1 λεπτού και μετά με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο.

Συνοψίζοντας, πολύ καλό κομμάτι-ευχάριστη διάθεση. Το ότι εμένα μου σκάλωσε πάντως τόσο το βλέμμα και το πρόσωπό της είναι κάτι υποκειμενικό πιστεύω το οποίο αν και είναι αυτό που θα θυμάμαι πιο έντονα, θα πρέπει να το αφαιρέσω από το ρεζουμέ της κριτικής. Έτσι λοιπόν πέραν τούτου δεν ήταν κάτι το οποίο με ξετρέλανε, ούτε όμως και μια μετριότητα... Ήταν απλά ένα καλό γαμήσι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Gourcuff
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kikirikou69(1), satyrus, sex volcano

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού