Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 330561
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ρεμπέκα είναι μία όμορφη κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά,γλυκό πρόσωπο και απαλή επιδερμίδα...Έχει ωραίο σώμα και ωραίο στρογγυλό κωλαράκι...Την είχα δει άλλη μία φορά πριν αρκετό καιρό στη Βριλλησου και έτσι έχοντας διαβάσει πολλά θετικά σχόλια από συναγωνιστές είπα να τη δοκιμάσω...
Έφτασα στο στούντιο και με υποδέχτηκε η υπηρεσία...Μου παρουσίασε τη Ρεμπέκα η οποία βγήκε με το στριγκάκι και αμέσως πλήρωσα για να ανέβω στο δωμάτιο....
Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπήκε στο δωμάτιο η Ρεμπέκα...Αφού μιλήσαμε για λίγο ξεκινήσαμε τις περιπτύξεις με πεταχτά φιλιά...Στη συνέχεια η Ρεμπέκα κατέβηκε πιο κάτω για να περιποιηθεί την ευαίσθητη περιοχή...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Πολύ καλό με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και καραμέλωμα στα @@@κια.
Γύρισμα σε 69 για να περιποιηθώ και εγώ το γατάκι της.Ώρα για σεξ....
Πρώτη στάση με τη Ρεμπέκα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς και να ανταλλάζουμε γλωσσόφιλα.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου αντέχει το σφυροκόπημα.Τελευταία στάση της συνέυρεσης με ιεραποστολικό όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...!

Η Ρεμπέκα αποδείχτηκε τίμια "εργάτρια" όπως την έχουν παρουσιάσει αρκετοί συναγωνιστές που την έχουν επισκεφτεί.Είναι πρόσχαρη ,ευγενική και δύσκολα κάποιος θα φύγει δυσαρεστημένος.

Αυτά για τη Ρεμπέκα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2016
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού