Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
3 κοπελες αποτελουσαν τη βαρδια. Σαντρα, μελαχρινη με κιλακια, Ντεμυ, ωραιο μιλφ και Ελλις. Ο κληρος επεσε στην τελευταια.
Ηταν πολυ τσαχπινα και ορεξατη στο σαλονι, οπως και μετα η Ουκρανιδα. Καστανοξανθη με ωραιο προσωπο, μεσαιο στηθος, κωλαρα, γυμνασμενα ποδια Νο37 με λιγες φλεβες, ωραια κοιλια.
Περασα για αυταρχικο. Το δωματιο μεγαλο, με ντους και λεκανη, πετσετες και παντοφλες. Επισης ειχε ωραια επιπλα μεσα!
Λιγο μετα το μπανιο μου ηρθε με το βαλιτσακι. Τα ειπαμε λιγο και διαλεξαμε στραπ. Ξεκινησα να τη χαιδευω και να τη γλυφω στο ορθιο, στηθος κτλ. Αυτη αρχισε να κανει κατι που εκανε για ολη τη συναντηση: Εβγαζε τη γλωσσα της εξω, της εδινε και σχημα, μπορει και τη διπλωνει, και με κοιταγε λαγνα. Επισης μουγκριζε. Ισως σε καποιους να φανει υπερβολικο αυτο. Κατοπιν γυρισε και κοιταξε τον καθρεφτη κι αρχισε να βγαζει ενα ωραια διχτυωτο που φορουσε. Μου τουρλασε την κωλαρα της και πηγα και κολλησα πανω της. Επεσα κι αρχισα να της γλυφω τις ποδαρες οπως ηταν ορθια. Μετα της γαμησα της γαμπες κι εχωσα τη μουρη μου μεσα στον κωλο της. Υστερα ανεβηκαμε στο κρεβατι κι αρχισε να με δαχτυλιαζει. Το εκανε ωραια. Της ζητησα να γλυψει αρχιδια και μου τα μουλιασε, δεν σταματησε καθολου να τα εχει στο στομα της μεχρι που αλλαξαμε σταση! Για κωλο ουτε λογος δυστυχως. Συνεχισαμε σε αλλες 3-4 στασεις μεχρι να ανοιξει καλα η τρυπα μου και μετα εβαλε το στραπ. Πρωτα στηθηκα στο πατωμα μπροστα στον καθρεφτη και με πηρε στα 4. Μπηκε μια χαρα. Υστερα γυρισα ανασκελα και σηκωσα τον κωλο μου ψηλα κρατωντας ισορροπια με τους αγκωνες μου και αυτη ορθια λυγισε τα γονατα της και με οργωσε. Μετα ανεβηκαμε στο κρεβατι, οπου στα ισια ηρθε και κολλησε πολυ ωραια απο πανω μου και με πηδαγε πολυ καλα!!! Το μονο προβλημα ειναι οτι ειχε κολλησει πανω μου και δεν μπορουσα να τον παιζω, οποτε για να τελειωσω, μιας και ημουν κοντα, αυτη ξαπλωσε κι εγω καρφωθηκα πανω της. Με εσπρωχνε κι αυτη απο κατω και υστερα απο λιγο εχυνα στις βυζαρες της. Να σημειωσω οτι δεν φιλαει στο στομα, παρα το οτι βγαζει τη γλωσσα ολη την ωρα εξω.
Χαιρετηθηκαμε κι εφυγε! Επικοινωνια στα αγγλικα.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Έλις
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού