Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155495
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χρονια ειχα να μπω σε αυτα τα δωματια, τελευταια φορα ηταν μαλλον με τη Μαντονα, ενω τα θυμαμαι σαν τιμημενα απο την εποχη της Αννας της Σερβας.
Η συμπαθεστατη υπηρεσια μου παρουσιασε τη Ναομι. Ομορφη μελαχρινη, ιταλιδα δηλασε αλλα πιστευω οτι πρεπει να εμενε πολυ κοντα στα συνορα, αν και δεν με νοιαζει καθολου, με ωραιο λεπτο σφιχτο κορμακι, πλαστικα βυζια 2-3αρια οχι πολυ σκληρα, ωραια ποδια Νο 38 με καλοσχηματισμενες γαμπες. Περασα με αυταρχικο.
Μπηκα για μπανιο και ηρθε μεσα με 2 τεραστιους δονητες χεριου. Της ειπα οτι δεν θα κανουμε δουλεια ετσι κι οτι πρεπει να εχουν κι αλλα εργαλεια. Εδω να τονισω οτι ειχα ρωτησει απο την αρχη την υπηρεσια αν διαθετουν εργαλεια και ειχα λαβει θετικη απαντηση. Πηγε λοιπον κι εφερε ενα βαλιτσακι με ποικιλια, απ'οπου βρηκαμε ικανοποιητικα συνεργα. Την ρωτησα αν εχει ξανακανει το προγραμμα και ειπε ναι. Ξεκινησα να γλυφω ποδαρακια, ειναι πολυ ωραια και καλοσχηματισμενα. Μετα ανεβηκαμε στο κρεβατι κι αρχισε να βαζει δαχτυλο. Ηταν πολυ μαζεμενη, ουτε την τρυπα δεν εβρισκε, αλλα με την καθοδηγηση μου ανοιξε την τρυπα. Μετα αρχισε να ειναι πιο σκληρη, ενω της ζητησα να ειναι χαλαρη στην αρχη. Καθε τοσο ανεβαζε στροφες και τις ελεγα να χαλαρωσει. Σε διαφορες στασεις επαιξε αυτο. Της ζητησα να γλυψει αρχιδια, ουτε λογος, οποτε μετα της ειπα να βαλει το στραπ. Μου προτεινε να μην το βαλει, αλλα να παιξει ετσι. Της εξηγησα οτι δεν ηρθα για κατι τετοιο. Εβαλε λοιπον το στραπ που ειχαμε βρει απο πριν και μπηκε παλι χωρις εμπειρια. Τελικα εγω το εβαλα στην τρυπα κι αυτη αρχισε. Σε αυτο το σημειο αν και εκανε κανα δυο αδεξιες κινησεις και τις εβγαινε ο δονητης απο μεσα μου κατα τα αλλα ειχε ωραια τεχνικη, ερχοταν πανω μου, μου επιανε τα ποδια και με εβαζε σε σταση που τη βολευε κτλ. Γενικα πηδαγε πολυ καλα και εχυσα γρηγορα.
Υστερα μαζεψε οπως οπως τα συνεργα χωρις να τα βαλει στη βαλιτσα κι εφυγε φορτωμενη με ενα γεια.
Σε γενικες γραμμες μιλαμε για ενα ομορφο πιπινι που ομως δεν προσπαθει ιδιαιτερα, δειχνει σε καθε της κινηση οτι κραταει αποστασεις.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού