Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 237 10
Sex Studio
189556
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Η Αφροδιτη απο τα Τιρανα της Κυπρου
Η τσατσα το παιζει εξυπνη πετωντας συνεχεια μαλακιες αντι να κανει σωστα τη δουλεια της
Στο θεμα τωρα,εκανα μπανακι και μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα,εκατσα στο κρεβατι και επεσε με τα μουτρα στη δουλεια(ουτε προκαταρκτικα ουτε τιποτα)πηγε να περασει προφυλαχτικο αλλα της ειπα οτι πληρωσα για γυμνο
Η πιπα της ειναι αθλια,ισως η χειροτερη που μου εχουν παρει ποτε
Φιλια δε θελει,ανοιξε τα ποδια της για να μπω μεσα και κολυμπουσα(μουνι πηγαδι)στα 4 οταν την εβαλα,εβαλε το χερι της στα @@ μου πριν ακομα τον βαλω μεσα στο μουνι της
Με τυπικες διαδικασιες ηρθε το τελος,σε μια επισκεψη που δε θα θυμαμαι
Σε γενικες γραμμες ειναι ενα τσουβαλακι μετριο στην εμφανιση με τα εσωρουχα,μολις τα βγαλει τα βυζια πανε στο πατωμα και κοιταει ποτε θα σε τελειωσει παρα να περασεις καλα.
Φυσικα και δεν θα υπαρξει επαναληψη
Η τσατσα το παιζει εξυπνη πετωντας συνεχεια μαλακιες αντι να κανει σωστα τη δουλεια της
Στο θεμα τωρα,εκανα μπανακι και μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα,εκατσα στο κρεβατι και επεσε με τα μουτρα στη δουλεια(ουτε προκαταρκτικα ουτε τιποτα)πηγε να περασει προφυλαχτικο αλλα της ειπα οτι πληρωσα για γυμνο
Η πιπα της ειναι αθλια,ισως η χειροτερη που μου εχουν παρει ποτε
Φιλια δε θελει,ανοιξε τα ποδια της για να μπω μεσα και κολυμπουσα(μουνι πηγαδι)στα 4 οταν την εβαλα,εβαλε το χερι της στα @@ μου πριν ακομα τον βαλω μεσα στο μουνι της
Με τυπικες διαδικασιες ηρθε το τελος,σε μια επισκεψη που δε θα θυμαμαι
Σε γενικες γραμμες ειναι ενα τσουβαλακι μετριο στην εμφανιση με τα εσωρουχα,μολις τα βγαλει τα βυζια πανε στο πατωμα και κοιταει ποτε θα σε τελειωσει παρα να περασεις καλα.
Φυσικα και δεν θα υπαρξει επαναληψη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού