Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χτες οπου γαμηθηκε να βρεχει ολη την μερα και το λεω αυτο γιατι ειμουνα στο αμαξι συνεχια αναμεσα σε ποριες διαδηλωσεις και βροχη προς το μεσημερακι βρεθηκα στην εν λογο περιοχη και οπως ειχα διαβασει απο τον κυριο απο κατω μου στο εν λογο μαγαζι επαιζε ενα απο τα μοναδικα κομματια αυτου του ειδους η περιβοητη ΛΙΝΤΑ με κεφαλαια γραμματα!!

Το μαγαζι το γουσταρω γιατι ειναι σχετικα ησυχο σε σχεση με αλλα και δεν υπαρχουν βιασυνες και ουρες οποτε κανεις την δουλια σου ανθρωπινα και οταν πετυχεις την Σονια η την Λιντα τυφλα να εχουν τα CT και τα 5αστερα ξενοδοχια .

Παμε λοιπον στο δια ταυτα.

Προγραμμα Full Service 100 φλουρια επιλογη του πρωτου δεξια δωματιου το οποιο ειναι ευρυχωρο τιγκα στους καθρεφτες και με πολυ καλο αγωνιστηκο χωρο και ξεκιναμε.

Ανεβαζει την μουσικη το κοριτσι και ερχεται με τα εργαλεια της δουλιας ,καποτες ,δονητες και οτι αλλο βαζει ο νους σας.

Θελω να μου σκισεις την κωλαρα στα τεσσερα οπως εσυ ξερεις μου λεει και με πιανουν τα γελια , και θελω πολλα σκαμπιλια αυτη την φορα .

Ο λογος σου διαταγη της λεω και ξεκιναει η μαχη γιατι με την Λιντα προκειται περι μαχης στο κρεββατι για οσους γνωριζουν .

Να μην τα πολυλογω μετα απο κανα μισαωρο και το μισο Καμα Σουτρα αφου τα ειχαμε κανει μανταρα μεχρι και την χρυση αλυσιδα που φοραγε στο χερι της σπασαμε και να με συγχωρεσει γιαυτο ειπαμε να το τελειωσουμε γιατι και εγω δεν αντεχα αλλο με το θηριο .

Εαν εκανε και ελευθερο στοματικο που δεν ξερω αλλα με εμενα δεν κανει στο θεμα της συμμετοχης εγω θα εβαζα 10 .

Για τον κωλο της νομιζω οτι δεν υπαρχουν λογια που να μπορουνε να εκφρασουν τις δυνατοτητες αυτης της ροδελας.

Σπασιμπα Λιντα για τις υπηρεσιες σου και καλες διακοπες δεν θα σε χρειαστουμε αλλο γιατι γυρισε το αλλο θηριο που λεγεται Σονια πολυ ομορφο και ανανεωμενο !!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
12.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού