Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 65 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πολύ ελκυστική κοπέλα για τα γούστα μου, καστανό μαλλί μεσαίου μήκους, όμορφο πρόσωπο, λεπτούλα, μαυρισμένη, γύρω στο 1.65 ύψος, μικρό αλλά καλοσχηματισμένο στήθος. Εμφάνιση μεταξύ 7 και 8. Γενικά φρέσκια καθαρή εμφάνιση, πιο πολύ για αγαπησιάρικα πράγματα και όχι τόσο για άγρια πορνιάρικα. Πέρασα με 40ε για ακάπωτο τσιμπούκι.

Αφού έκανα το μπανάκι μου, εμφανίστηκε η κοπέλα, συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, δεν μιλάει ακόμα καλά τα ελληνικά, μιλάει καλά αγγλικά όμως(έχει περίπου δυο μήνες εδώ, είναι από Ουγγαρία/Ρουμανία). Η όλη συμπεριφορά της πολύ ήρεμη και συμπαθητική. Εκεί που μιλούσαμε αρχίζει γυμνό τσιμπούκι σε πεσμένο εργαλείο, της λέω με κάπως αστείο τρόπο ότι εμείς οι άντρες θέλουμε πρώτα αγκαλίτσες, φιλάκια και χαδάκια για να πάρουμε μπρος ("foooreplay? what is this?"), γέλασε και έκανε μια καλή προσπάθεια να με φτιάξει με ένα χαμούρεμα το οποίο με έκανε κάγκελο. Φάνηκε η όλη απειρία της μ΄αυτό, αλλά επίσης και η διάθεσή της να με ευχαριστήσει. Συνέχεια με ένα απλά οκ τσιμπούκι όχι για πολλή ώρα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόλπο, μετά καβάλημα από πάνω μ΄αυτήν να δείχνει λίγο τρομαγμένη από το μέγεθος ("it's not thick, but it's looong", "don't worry, i'll be tender" της λέω, "like Elvis?" μου λέει Μεγάλο χαμόγελο ). Η διάθεσή μου ήταν χαλαρή, δεν ήθελα άγρια πράγματα, οπότε την πήγα έτσι μέχρι τέλους. Η συμμετοχή της κυμαινόταν μεταξύ καλής και ολίγον fake όταν πήγαινα να ψιλοανεβάσω στροφές, πατούσε κάποιες ..ύποπτες κραυγές για να φτιάξει κλίμα, δεν με χάλασαν πάντως.

Στάσεις από πάνω, ιεραποστολικά (όπου το ευχαριστήθηκα) στα τέσσερα (εμφανώς αδούλευτη κωλοτρυπίδα, δεν την δίνει εξάλλου), πάλι ιεραποστολικά όπου μου λέει να χύσω στο στήθος της, της λέω στο στόμα;;; Όοοχι, οπότε βγάζω καπότα και χύνω μια μεσαία ποσότητα ανάμεσα στα μικρού μεγέθους βυζιά της. Δεν μου είπε τίποτα αυτό.

Συνοψίζοντας θετικά και αρνητικά:

-Καλή εμφάνιση. Όμορφη κοπέλα που ξεχωρίζει.
-Πολύ συμπαθητική, γλυκιά συμπεριφορά, φιλική. Θέλει να σε εξυπηρετήσει.
-Μηδενική βιασύνη.
-Το τελείωμα στο στήθος δεν μου είπε τίποτα, σε άλλους όμως μπορεί.

---

-Άπειρη ακόμα, αλλά με διάθεση να μάθει.
-Μέτριο τσιμπούκι.
-Κάποια fake βογγητά.
-Προκαταρκτικά απόντα, εκτός εάν τα ζητήσετε.
-Δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερα "βρώμικο" που θα σε κάνει να την πηδήξεις άγρια.

Πιστεύω ότι αν μείνει σε έξι μήνες θα έχει μάθει τα κόλπα της δουλειάς και θα πετάει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2016
Όνομα κοπέλας
Άννα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 topscorer, azazel, ΦΑΚΙΡΗΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2016
ειναι πραγματι πολυ γλυκια και ευχαριστη ....εμενα ειναι σαν να μου διωχνει το στρες της ημερας, εχει μια ομορφια η απειρια της
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1