Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μέτρια κατάθεση. Η κοπέλα όμορφο πρόσωπο που άνετα μπορούσε να κάνει τηλεόραση. Βυζάκι 2υάρι στητό. Κωλαράκι μικρό όχι πετακτό.
Στα του αγώνα μπαίνει μέσα χαμογελαστή και μετά απο 30 δευτερόλεπτα αφου συστηνόμαστε χωρίς να βγάλει ούτε σουτιεν ουτε κιλότα κάθεται απέναντι μου ακριβώς χωρίς να την έχω αγγίξει ακόμα και πάει να βάλει καπότα σε λιπόθυμη πούτσα. Δεν μιλάω λέω να δω πως θα τα καταφέρει..
Με ενα περιεργο τρόπο, λίγο το το ότι η φατσα της ηταν καβλωτική, λίγο το τσιμπόυκι που ηταν ακρως αισθησιακό, λίγο που μου θύμιζε μια γνωστή που θέλω να γαμήσω μου έγινε πέτρα.
Ανεβηκε απο πάνω πηδηχτήκαμε για κανα 5αλεπτο και μετα την εστεισα στα 4 οπου την κλειδωσα καλα με τα χερια μου στη μεση και της εσκισα του μουνί.. Βογγουσε τρελα παιζει και να εχυσε. Εγω ομως δεν εχυσα και προτιμησα να μου κανει ξανα τσιμπουκι να βλεπω την ωραια φατσα της και εχυσα μεσα στο στομα της, με την καποτα πάντα.

Δυσκολα θα ξαναπαω. Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Δεν ειναι ότι ειναι κομοδινο. Ειναι το στυλακι της τετοια. Παντως υπαρχουν κοπελες που προσφερουν παραπανω στο απλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
131
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostkast, topscorer, sex volcano

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού