Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Sex Studio 56962
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήθελα πολύ να πάω στην Ντόνα γιατί ο κώλος της είναι πολύ εντυπωσιακός στο σαλονάρισμα...έτσι πήγα καρφωτός στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι.
Αφού ρώτησα την τσατσά για τα προγράμματα πήρα στα 40 το γυμνό!Μη τα πολυλογώ έρχεται η Ντόνα μέσα..εγώ ήμουν ήδη έτοιμος και την έριξα στην αγκαλιά μου και άρχισα να την χουφτώνω παντού με έμφαση στο κώλο της..νομίζω ότι είναι καταπληκτικό κομμάτι...πολύ κρίμα που δεν τον δίνει.
σίγουρα η ηλικία της φαίνεται καθώς και η ίδια λέει ότι είναι 32. Αφού μαλακιστήκαμε λίγο και λέγαμε διάφορα...εγώ κατηφόρισα προς κωλοτρυπίδα αλλά χωρίς να βάλω δάχτυλο. το τσιμπούκι της είναι πολύ μέτριο και προσπαθεί να κάνει κάτι χαζά κόλπα και καλά με την γλώσσα όπου δεν ξέρω εμένα δεν με συγκινούν και πολύ..επίσης όταν ζήτησα να γλύψει μπάλες έκανε πάλι το ίδιο.
στα του αγώνα δυο στάσεις κάναμε..η μία ιεραποστολικό οπου όταν κατάλαβα πως έρχεται το τέλος την γύρισα στα 4....ακόμα και η ίδια με κατάλαβε και μου λέει σ αρέσει πολύ ο κώλος μου ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
και την σφυροκόπησα αρκετά άγρια και ήρθε το τέλος!!

Γενικά νομίζω οτι για την εμπειρία είναι καλή αλλά μέχρι εκεί...εγώ φυσικά επειδή έχω αδυναμία στις κωλάρες ίσως ξαναέμπαινα για να την χορτάσω καλά.
Αυτά μάγκες μου καλά γαμίσια να έχετε!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντόνα
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixaliss

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού