Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352514
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πριν καταλήξω στο 55 πέρασα από Κων/πολεως 92Α. Ήταν μια καινούργια Ρουμανα μελαχρινή όμορφη μικρουλα αλλα μου δήλωσε ότι την πονάνε οι βαθιές διεισδύσεις ( η συνεννόηση στα αγγλικα με ξακαθαρισμα ότι μια και είναι καινουργια αν δεν ευχαριστηθω θα παρω το χρημα πισω). Πήγα από το 132 αλλα δεν είχαν αρχίσει ακόμα. Πηγα λοιπόν για ορειβασία στη Βριλησσου. Στο 55 ηταν η Ελίνα. Ηταν στο δωματιο και περίμενα περιπου 20 λεπτα μεχρι να βγει.
Ξανθιά,με μακρύ μαλλι, προσωπο συμπαθες, στηθος φυσικο 2αρι στητό, κορμι ζουμερο , κωλο σφιχτο σαν μαρμαρο και αεράτη.
Υποδοχη ενθουσιωδης με φιλια και αγκαλιές. Της λεω «θέλω κατι παραπάνω στο ελευθερο στοματικό». «Να χυσεις στο στομα μου?» «Ναι», «’Ελα, παμε». Τρομερη μάντισσα
Περασα αφου εδωσα το παραβολο στον ευγενεστατο κ. Γιαννη.
Ηλθε μετα από 10 λεπτα. Γλωσσοφιλο, το στόμα της μυριζε στοματικο διαλυμα. Από υγιεινη παμε καλα. Την εσπρωξα στο κρεββατι και αρχισα με λίγο ισπανικό και στη συνέχεια μουνογλυφι με ταυτοχρονο δαχτυλισμα νουνιου και ποποτρυπιδας. Στην αρχη σε στυλ mouth fucking, μετα κανονικα (που πιάστηκε ο σβέρκος μου) και μετα σε σταση 69. Καποια στιγμη αρχισε να συσπάται η λεκανη της και μου λεει «με χύνεις». Συνέχισα με λιγο mouth fucking, περασμα καποτας και reverse cow girl. Πηγε να μου στηθει πισωκολητα αλλα την εβαλα παλι σε κανονικο cow girl, οπου χόρεψε στο φουτσο μου. Μετα πισωκολλητο για αρκετη ωρα (πριν της το βαλω εγλυψα ποποτρυπιδα), οπου παλι μετα από αρκετη ωρα μου λεει «με χυνεις» και εσπρωχνε την λεκαμη της μανιωδως προς τα πισω. Γυρισμα σε ιεραποστολικο, γρηγορο σπτωξιμο με τις γαμπες της ψηλα και χουφτωματα. Πριν το τελος εβγαλα την παποτα και της τον εδωσα στο στομα. Με βαθυ πιμπουκι εκανα ένα τρομερο χυσιμο. Τον στραγγισε καλα και μετα σηκωθηκε και αδειασε στον νιπτηρα.
Αρκετη κουβεντούλα. Θα μαζεψω χρημα να μαμισω και τον ποπο της που είναι πολύ καυλερος και εχει ένα ωραιο τατου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελίνα
mkavlos
Ανώτατος
279
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Λουκουμάς, amjik, lastfallen και 1 ακόμα μέλος