Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κοιμηθηκα στα Βορεια την Πεμπτη, οποτε οπως κατεβαινα περασα απο το 12. Το προγραμμα ελεγε Ελενα και Ζανετ, ηταν ομως και η Ευα εκει. Πηρα Ζανετ λογω σωματος καθως οι αλλες ειναι πιο παχιες και λογω κλασικης γοβας που φορουσε...
Στην εμφανιση εχουμε αναφερθει κι εγω αλλα και αλλοι προηγουμενως, οποτε ξερετε για τι προκειται ακομα κι αν δεν την εχετε δει.
Εκανα μπανακι και ηρθε την ωρα που τελειωνα. Αυταρχικο προγραμμα πηρα, οποτε το συζητησαμε λιγο και διαλεξαμε εργαλεια. Αυτη αρχισε να τριβεται. Μου γυρισε τον κωλο της και τον ετριβε πανω μου, με καυλωσε αμεσως. Μετα μου επιασε τον πουτσο και τον επαιζε. Υστερα επεσα και τις εγλυωα τις ποδαρες. Εχει πολυ ωραια ποδια, περιποιημενα χωρις τριχες, καυλα γαμπες, με φλεβες και φορουσε κλασικες γοβες που πιστευω ειναι το καλυτερο παπουτσι για μια γυναικα, αναδυκνυει το ωραιο ποδι. Εγλυωα τα παντα κι αυτη μιλαγε, ελεγε τα γνωστα: Ετσι, γλυψε τις ποδαρες μου καλα κτλ. Σε μια φαση εχωσα τη μουρη μου μεσα στον κωλο της και της γαμουσα τις γαμπες οπως ηταν ορθια με πλατη σε εμενα. Ηταν ωραιο.
Μετα με ανεβασε στο κρεβατι κι αρχισε να γλυφει το σωμα μου. Εφτασε και στις μπαλες που δεν τις αφησε καθολου παραπονεμενες! Εγλυψε και τον πουτσο λιγο, ρωτησα για βαθυ λαρυγγι αλλα λεει δεν μπορει. Της ειπα για γλυψιμο βαλβιδας και το εκανε με προφυλακτικο στη γλωσσα. Μετα μπηκε με το στραπ. Εχει ωραια τεχνικη η καυλα. Στην αρχη στα ισια, μετα στο πατωμα μπροστα στον καθρεφτη στα 4, μετα εγω κατω με τον κωλο ψηλα αυτη πανω, μετα μου ζητησε στο κρεβατι παλι αυτη ξαπλα κι εγω πανω, οπου πηγαινε καλα και επειδη καταλαβε οτι θα τελειωσω μου ειπε: Ριξτα στα βυζια, αλλα οχι προσωπο. Οπως κι εκανα!
Λιγη κουβεντουλα κι αντε γεια!
Γενικα μια χαρα, ωραια κοπελα με πολυ καλο σωμα αν και το βυζι για καποιους ισως να ειναι μειον. Εμενα μου αρεσουν και τα μικρα βυζια φτανει να ειναι στητα, κι αυτο ειναι! Απο συμπεριφορα πολυ καλη, αν εγλυφε και κωλο πιο προστυχα θα γινοταν στανταρακι!
Καλες Τσαρκες!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81, Γιώργος Ξύδης

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2016
εννοεις οτι σου εανε γλυφοκωλαδα με καποτα στην γλωσσα της;
14 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι συναθληταρα μου, αυτο σκαρφιστηκε....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2