Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288164
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περναγα τυχαια απο την περιοχη. Βρισκω θεση απεναντι οποτε ειπα να περασω...
Ανεβαινω και η υπηρεσια μου παρουσιαζει την Τορυ. Ειναι μια ψηλη μεγαλοκοπελα. Εμενα μου αρεσουν οι πιτσιρικες, αλλα αυτη φανηκε καυλιαρα, οποτε περασα με αυταρχικο.
Εκανα το μπανακι μου και ηρθε μεσα. Δεν χρειαστηκε να πουμε πολλα, η κοπελα θελει να περασει καλα ο πελατης και μπορει να το κανει αυτο... Γενικα μιλαγε πολυ προστυχα συνεχως, επαιρνε πολλες πρωτοβουλιες αλλα και εκανε οτι της ζηταγα.
Παιξαμε ποδολαγνεια, εχει ωραια και μεγαλα ποδια, μονο αρνητικο η αξυρισια. Την εγλυψα στο σωμα αρκετα, εχει ωραιο κορμι! Μετα εβαλε το στραπ πανω της με τρομερη ανεση και μαεστρια. Καθε τη κινηση εδειχνε εμπειρια. Μου ειπε να ξαπλωσω μπρουμυτα κι αρχισε ενα body to body οπου οι βυζαρες της με τρελαναν. Χαιδευε κι εγλυφε διαφορα μερη... Εφτασε στα αρχιδια, οπου εδωσε ρεσιταλ. Μετα πηγε προς την τρυπα μου, την οποια χαιδεψε, εγλυψε, ανοιξε, την εκανε δικια της. Εβαλε δονητη, με το στραπ δεν μπηκε επειδη ηταν τεραστιο οποτε επΙζε με εναν αλλο στο χερι. Γυρισαμε αρκετες στασεις, στο τελος εκατσα πανω της και με εγλυφε. Οταν εχυνα μου ειπε να της τα ριξω στις βυζαρες, οπως κι εκανα, ενω αρχικα το ειχα αποφυγει.
Ηταν μανιωδης η καυλα που εβγαλε, μιλαμε για απιστευτο pse το οποιο οταν χρειαζοταν το γυρναγε σε gfe. Τρομερη εμπειρια η συναντηση με αυτη την κοπελα, πιστευω συνισταται σε ολους και για ολα τα προγραμματα...
Καλες Τσαρκες!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τόρι
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81, 911-Toninno, sexdreamer και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού