Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 140 10
Sex Studio 316139
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Προσφατη επισκεψη στο στουντιο για την Αλεξανδρα. Ειχα δει τις φωτογραφιες της και μου αρεσε πολύ το σωμα της, ετσι όπως την εβλεπα με το τσουπωτο κωλαρακι, τα μακρυα μαυρα μαλλια, τα σφιχτα μπούτια και τις ΒΥΖΑΡΕΣ!!!

Μεσημερακι λοιπον και βρεθηκα με ησυχια στο εν λογω στουντιο οπου είμαι περιστασιακος πελατης (τελευταιες δυο φορες ειχα παρει τη Ναομι, αλλη πληγη αυτή...) Βλεπω λοιπον στο σαλονι την Αλεξανδρα, 165 υψος, κορμι ιδιο με τις φωτογραφιες, απλα συμπαθητικο αλλα χαμογελαστο προσωπο (πολύ σημαντικο αυτό) και οι ΒΥΖΑΡΕΣ στο υψος τους να με κοιτουν καταματα. Επιλεγω την κοπελα για το βασικο πρόγραμμα (τα μεγαλύτερα προγράμματα σε στουντιο είναι κοροιδια, ακου 90 ευρω για ελευθερο στοματικο) και περασα στα ενδωτερα.

Μετα από μερικα λεπτα ηρθε και η Αλεξανδρα, μες στα χαμογελα. Μια χαμογελαστη κοπελα παντα σε προδιαθετει ότι θα περασεις καλα. Αρχιζει να με χαιδευει, εγω να φιλαω και να γλυφω τις πλουσιες, στητες ΒΥΖΑΡΕΣ της, τον κωλο της, την κοιλια της κλπ. Αφου με εκανε ευκολα τουρμπο, μου φορεσε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια ωραια και βσθια πιπα. Με αρχιδια δεν ασχοληθεικε (ειπαμε υπηρεσιες στουντιο) αλλα η πιπα ηταν πολυ καλη,αν και με προφυλακτικο. Σε λιγο βρεθηκα απο πανω της, να εχω μπει στο αρκετα στενο μουνακι της, να της γλυφω τα αυτια και τα στηθη. Εκεινη ανταποκρινωταν αρκετα, ευτυχως οχι τελειως προσποιητα με κραυγες και βογγητα που περισσοτερο σε ξενερωνουν παρα σε φτιαχνουν. Μετα απο λιγο την γυρισα στα τεσσερα οπου μπηκα δυνατα μεσα της χουφτωνοντας δυνατα τις ΒΥΖΑΡΕΣ της. Της εριξα και μερικα ελαφρια χαστουκακια στον κωλο. Ειχε παρει πολυ ωραια σταση με σπασιμο μεσης και τουρλωμα πωπου και αφου τα εδωσα ολα, δεν αργησα πολυ να τελειωσω. Ξαπλωσαμε διπλα για λιγο, φορεσε το στριγκακι της, μου εκανε ενα κοπλιμεντο και αποχωρησε.

Ανακεφαλαιωνοντας, η κοπελα ειναι γλυκια,εχει συμπαθητικο προσωπο, ομορφο χαμογελο που δεν το τσιγγουνευεται, ωραιο θηλυκο σωμα, φοβερο φυσικο στηθος, καλη συμμετοχη και ευχαριστη παρουσια. Λεει οτι ειναι κυπρια. Μιλαει τελεια ελληνικα και ειναι μελαχρινη ,οποτε θα μπορουσε και να ειναι. Προφορα δεν εχει, ειναι πολλα χρονια Ελλαδα μου ειπε. Ηλικια λιγο μεγαλυτερη απο τα 20 που δηλωνει. Θα την ξαναεπισκευτω σιγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
808
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Υπουργός83, Gianpaolo, Manager69 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού