Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154878
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Sunny Wild την είχα βάλει στο μάτι από καιρό. Την είχα δει σε μία τσόντα του Σειρινάκη , σε φωτογραφίες ,όπως και σε ένα βιντεα΄κι της που έπαιξε εδ΄ω στο σάιτ και όλα αυτά με είχαν καβλώσει Γλώσσα. Το ΄σωμα της κυρίως αλλά και η φάτσα της με έκαναν να θέλω να την πάρω σε αυταρχικό . Ενα πρόγραμμα που στο προφίλ της έγραφε πως το έκανε.
Το απλό αυταρχικό το έχει 80 και το σπέσιαλ , που γίνεται στο dangeon του στούντιο , στα 100. Ρώτησα έαν κάνουν έκπτωση στο απλό και η τσατσά έπειτα από συννενόηση μαζίτης μου είπε 70Χαμόγελο.
Η Sunny στο αυταρχικό που έκανε μαζί μου μόνο Wild δεν ήτανε.....Λύπη
Το σώμα της είναι ωραίο , με σφιχτό κρέας και απαλή άσπρη επιδερμίδα και η φάτσα της καυλωτικήΓλώσσα. Επίσης το στραπόν που έφερε μαζί της ήταν ωραίο. Ενας δεκαπεντάρης παχουλός πούτσος με αρχίδια , μαλακός στο πιάσιμο που έδειχνε όμορφα δεμένος πάνω τηςΓλώσσα.
Γενικά η Sunny δεν μιλάει πολύΛύπη. Δεν με ρώτησε σχετικά με το πρόγραμμα , αλλά και κατά την διάρκειά του δεν έλεγε πολλά . Οταν για παράδειγμα της είπα "κοιτα τι μικρό πουλάκι που έχω" απάντησε ,όπως οι περισσότερες ,"Μια χαρα΄είναι"Λύπη , αλλά και στην συνέχεια όταν της έλεγα "τι δυνατή που είσαι" ή "θέλω να γίνω το πουτανάκι σου" ή "με τον μικρό μου πούτσο δεν μπορώ να σε γαμήσω" και άλλα τέτοια ωραία δεν έμπαινε στην διαδικασία του διαλόγου, απαντούσε με "μμ" και χαμόγελαΛύπη. Δεν ήταν όμως κατσούφα.
Προκαταρκτικά δεν έκανε εκτός από λίγο γλύψιμο και ένα δαγκωματάκι στις ρώγες μου. Επίσης δεν άφησε να τις γλύψω τα δάχτυλα των χεριών της Λύπη(αυτό μου είπε πως το κάνει στο σπέσιαλ και μόνο αφού φορέσει γάντια) . Οταν της το ζήτησα ,φόρεσε την καπότα για να μου χαιδεψει την κωλοτρυπίδα αλλά το δάχτυλο που μου έβαλε δεν το ένιωσαΛύπη, καμία σχέση με εκείνο που έφαγα πριν δύο μέρες από την ΠάολαΓλώσσα. Τέλος δεν ασχολείται από την βάση του λαιμού και πάνω Λύπη(ούτε στο σπέσιαλ το κάνει αυτό , αν και προς το τέλος ,μου άφησε μια χαραμάδα για την επόμενη φορά μιας και όπως είπε σήμερα πήρα το πολύ απλό πρόγραμμαΜαλακία ).
Με το που φόρεσε το στραπόν ξάπλωσα ανάσκελα , έβγαλα το κεφάλι έξω από το κρεβάτι και της είπα να μου γαμήσει για λίγο το στόμαΓλώσσα. Μου άρεσε που ανέλαβε πρωτοβουλία και μου τον χτύπαγε στο πρόσωπο και στη γλώσσα Γλώσσα αλλά δεν μου άρεσε που δεν έκανε κάποια κίνηση για ταυτόχρονο δαχτύλωμα ή παίξιμο του πούτσου και των αρχιδιών μουΛύπη.
Στο γαμήσι τώρα της βγαίνει περισσότερο το χορευτικό Γλώσσα (άλλωστε χορέυει σε στριπτιζάδικο Ναι!). Δηλαδή κατά την διάρκεια που με πήδαγε στα τέσσερα έκανε κάτι αργές χορευτικές κινήσεις με το σώμα της, έχοντας καλή επαφή με τον κώλο μου, ενώ μου έριχνε και δυνατά κωλοχάστουκαΓλώσσα. Επίσης δεν έμενε συνέχεια στα γόνατα, αλλά σήκωνε το ένα πόδι (φορόυσε αυτές τις παπουτσάρες που φοράνε οι πόρνες συνήθως) και πατούσε δίπλα μου ενώ μου άρεσε που πότε με έπιανε από τον κώλο, πότε έβαζε το χέρι στην πλάτη μου,πότε στην μέση ,για να με πιέσει να χαμηλώσω, πότε με κρατούσε από τους ώμους καθώς με γαμούσεΓλώσσα. Γενικά στον καθρέφτη δείχναμε ένα ωραίο ερωτικό σύμπλεγμα, με μένα στον παθητικό ρόλο και εκείνη στον ενεργητικόΓλώσσα. Αλλο ένα πράγμα που μου άρεσε ήταν που αυξομείωνε τον ρυθμό του γαμησιούΓλώσσα. Δεν είχε όμως διάρκειαΛύπη. Σύντομα έκανε πίσω και αφού είπε "ωω, καθαρός!!" βλέποντας το στραπόν ,με ρώτησε "και τώρα τι κάνουμε;"
Της είπα να με γαμήσει ιεραποστολικά αλλά μου είπε πως δεν γαμάει σε αυτή την στάση.
Στο cowgirl μου άρεσε που με το που μπήκε ο πούτσος της στον κώλο μου μου έδωσε δύο ταυτόχρονες δυνατές κωλοσφαλιάρεςΓλώσσα αλλά στην συνέχεια δεν ανέλαβε εκείνη να με γαμήσει παρά καθόταν παθητικά και περίμενε από εμένα να κάνω τα πάνταΛύπη ( απαιτητική στάση αυτή για την γυναίκα με στραπον ή την πρικισμένη τρανς, πολύ λίγες με έχουν πηδήξει καλά σε αυτή τη στάση).
Τελικά δεν έχυσαΛύπη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Sunny Wild
Υπηρεσίες
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, pepermint, Ray

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού