Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280611
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γραφω σημερα τη κριτικη μου για το καυλερο κοντοπουτανο την Αλισα γιατι παρατηρησα οτι δουλευει παλι αυριο (τριτη 10/5 δηλαδη) στο Βριλησσου 42 (πολυ βολικο για μενα μιας και μενω Γαλατσι)!!! Εχω τρέλα με τα κοντοπουτανα ειναι η φαση μου και η συγκεκριμενη αν με αφηνε στο συστημα θα εβαζα 10 στην εμφανιση!!! Στα του αγωνα, τοτε δουλευε παρασκευη πηγα κατα τις 4 τα χαραματα, μπενω μεσα και την περιμενουν στο σαλονι 15 ατομα Κεφάλι σε τοίχο! οχι ρε πουστη μου λεω, αλλα το ειχα παρει αποφαση οτι θα την δοκιμασω γιατι απο τις φωτο ειχα τρελαθει!!! Τελικα με το που βγηκε η Αλισα εκανε ενα πολυ γρηγορο σαλοναρισμα και ξενερωσαν ολοι και εφυγαν και εμεινα μονο εγω, πραγμα που με προβληματισε γιατι σκεφτηκα μην ειναι ξεπετα (ευτυχως ειχα πολυ μεγαλο αδικο). Τελικα η ευγενεστατη τσατσα μου ειπε τα προγραματα, 69 και ποδολαγνεια τα εξτρα της στα 70 ευρω η με 100 για μια ωρα (πραγμα που δε συμφερει ομως γιατι εγω πηρα το απλο προγραμα με 50 και εκατσα μεσα 20-25 λεπτα και θα μπορουσα να κατσω κι αλλο). Γδυθηκα δεν εκανα μπανιο καθως ειμουνα πλυμενος και ξυρισμενος, και μετα απο 5 λεπτα ηρθε το μωρο. Μιλησαμε κανα 3λεπτο οπου επεφτε χουφτωμα και απο τις δυο πλευρες καθως μου ελεγε οτι τις αρεσουν οι γυμνασμενοι, μου εβγαλε το μποξερακι και αρχισε να γλυφει αρχιδια με πολυ τεχνη και μαεστρια πραγμα που με καυλωσε αμεσως και περασμα προφυλακτικου για τρομερη και βαθια πιπα (ζητησα ακα πιπα αλλα δεν κανει). Οση ωρα με τσιμπουκωνε με κοιταγε μεσα στα ματια και αυτο με τρελενει, καθως παρατηρουσα τα τρομερα τσιμπουκοχειλα της να περιποιουντε το πουτσο μου (εχει απιστευτα τσιμπουκοχειλα για οσους γουσταρουνε). Στησιμο στα τεσσερα οπου σε κοιταει συνεχεια απο το καθρεφτη και σου κανει καυλερες γκριματσες, αντεχει το σφυροκοπημα και εχει απιστευτο κωλο, χωρις να παραπονιεται σε ξυλιες!!! Δευτερη σταση ανεβηκε απο πανω μου, που πιστευω ειναι και το πιο δυνατο της σημειο με τρομερη συμμετοχη, κουναγε τρομερα το κωλο της πανω στη τσαπου μου, μου εγλυφε ποτε τις ρωγες ποτε το λαιμο, με γρατζουναγε (στην αρχη το εκανε απαλα αλλα ειδε οτι μου αρεσε και το δυναμωσε) και οταν καταλαβε οτι πλησιαζε το τελος εμπιξε οσο πιο βαθια γινοτανε τον στρατηλατη μου μεσα στο μουνι της για να εχω τελεια αισθηση εστω και με τη καποτα!!! Το μωρο δε με αφησε ουτε να βγαλω τη καποτε εφερε χαρτι και υγρα μαντηλακια μου αφαιρεσαι τη καποτα και μου σκουπισε πολυ καλα το πουτσο, μου εδωσε ενα πεταχτο στο στομα και αποχωρησε!!! 99% θα την τιμησω και αποψε σας την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

Υ.Γ. πολλες φορες οι κριτικες και οι αποψεις διεισταντε απλα θελω να πω οτι αν δεν σας γλυφουν τα αρχιδια η ακαποτα τη τσαπου σας ισως να φταιτε και εσεις καμια φορα, το λεω εντελως φιλικα γιατι εχω τρελα με το σωμα μου γυμναζομαι και ειμαι παντα ξυρισμενος και εχει τυχει πουτανες που δεν αναφερουν την ακαποτη πιπα στο προγραμα τους να με γλυψουν ακα γιατι ειμουνα περιποιημενος οπως μου ειπανε. Ενδεικτικα η Ζανετ και η Τζουλια απο τριγγετα 3, βριλησσου 42 κτλ. μου το εχουνε κανει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
88
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Gingos, muffer35 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2016
Φίλε 100 ευρώ η ώρα που αναφέρεις, στη γερμανική αλυσίδα δεν παίζει με τίποτα και για καμία.
10 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλαρακι αυτο θυμαμε αλλα δεν εδωσα και μεγαλη βαση γιατι θεωρω τα 100 πολλα για στουντιο, με 100 πας σε callgirl οποτε δεν εχει νοημα! Η περιγραφη εγινε για αυτους που τους ενδιαφερει το μωρο οχι για την οικονομικη πολιτικη των στουντιο!! Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2