Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566551
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα!

Τις υπερμεγέθη βυζαρες της Βικτώριας τις έχω γευθει δυο φορες!
Την πρώτη στο Τριγγετα και την δευτερη στο υπερ λουξ Ισμηνης! Το τελευταίο ειναι απο τα κορυφαια στουντιο απο θεμα καθαριοτητας, διακοσμησης κτλ.

Ειχα θολωσει οταν για πρωτη φορα αντικρυσα αυτα τα μασταρια μπροστα μου. Κολλησα και με την πρωτη ευκαιρια που μπορεσα την επισκεφτηκα.
Εχοντας διαβασει κριτικες συναγωνηστων, ηξερα πανω κατω τι με περιμενει.

Ετσι οταν μπηκε η τσουπωτη Βικτωρια στο δωματιο, την επιασα στις γλυκες και στα κοπλιμεντα. Δεν την πιεσα να κανει κατι που δεν ηθελε παρα μονο της ειπα οτι
εδω ηρθα για να παιξω με τα βυζια σου και αν γουσταρεις να σου τον καρφωσω λιγακι.

Η κοπελα απο θεμα ομορφια και σωματος δεν λεει κατι το ιδιαιτερο. Εχει μετρια εως αδιαφορη εμφανιση και στο σωμα δεν ειναι χοντρη αλλα συμπαθητικη.

Τα στηθη της παντως ειναι το κατι αλλο. Κανονια!!! Πραγματικα με το που αρχισα να τα χαιδευω ο πουτσος μου εγινε πετρα. Της ζητησα να μην κανει βιαστικες κινησεις μιας και ηθελε απο το
πρωτο λεπτο να μου φορεσει καποτα. Της ειπα ευγενικα να κανει υπομονη. Εβγαλα αρχικα το ενα μασταρι εξω και την βυζαινα.
Εβαλα την παλαμη μου απο κατω απο το βυζι της και το σηκωνα...μιλαμε για βαρυ πραμα που μου ομολογησε και η ιδια οτι δεινοπαθει!
Μετα απο λιγο της πεταξα εξω και το αλλο και της ζητησα να το παρει η ιδια στο στομα της και να το γλειφει. Οπως και εκανε. Ηταν μια απιστευτη καυβλα.

Μετα την εβαλα στο πλάι μου να μου γλειφει την ρωγα και να μου τον παιζει ενω εγω της χαιδευα τα στηθια.
Για το ισπανικο, το οποιο το κανει απιστευτα, βαζει καποτα. Εκει πηγα να χυσω μονο στην εικονα να βλεπω τον πουτσο μου να χανεται στα βυζια της. Ηταν σαν μια μικρη βαρκουλα που
καθε φορα την σκεπαζαν κυματα τεραστια!

Γενικα ολος ο χρονος αναλωθηκε εκει. Στο τελος της ζητησα να στηθει και να της βαλω μονο το πουτσοκεφαλο μεσα. Καθησε μολις 30 δευτερα και μετα μου ζητησε να κατσει ανασκελα και να ερθω απο πανω της. Ο χρονος που τον ειχε μεσα της ηταν το πολυ 2 λεπτακια. Μετα αποφασισε οτι πονουσε πολυ και μου ζητησε να σταματησω.

Σας το ειπα οτι ηξερα τι με περιμενε και δεν εφερα καμια αντιρηση.

Θα με ρωτησει καποιος, καλα αφου ηξερες και το διαπιστωσες και απο την πρωτη φορα που πηγες, δευτερη φορα γιατι ξανα πηγες???

Η απαντηση ειναι απλη...Γιατι αν εισαι αρρωστος βυζολαγνος και πας μονο για αυτο, η συγκεκριμενη κοπελα μπορει να σε ικανοποιησει.
Βαζω στα συν οτι ειναι υπερβολικα καθαρη και εαν της φερθεις ευγενικα θα ευχαριστηθεις βυζια. Αλλα μεχρι εκει.

Θα ξανα παω και τριτη φορα γιατι δεν τα χορταινω.

Επισης κατι τελευταιο...Η Βικτωρια εχει ενα πονηρο μαλαγανιαρικο τροπο να αποφευγει κατι που δεν θελει να κανει το οποιο εαν με τον τροπο σου καταφερεις να την μεταπεισεις ή να κανετε εναν
συμβιβασμο καπου στα μισα, ειναι πολυ καβλα!

Ελπιζω να βοηθησε η κριτικη μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια2
Υπηρεσίες
lecastel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
519
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Λουκουμάς, ThE, jimy.m. και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού