Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Ζωή την γνώριζα από παλιά (ως λαδοκόρη) και την ξαναβρήκα τυχαία όταν κάποια στιγμή που κατέβηκα για την Εμμανουέλα στο 132 η μικρά είχε (ως συνήθως) καθυστερήσει και μην έχοντας χρόνο μπήκα στα διπλανά να τσεκάρω τι παίζει. Η πρόσβαση πανεύκολη (όπως για όλα τα εκεί στούντιο). Εξυπηρετικότατη η κυρία της υποδοχής που μου παρουσίασε τις κοπέλες και τα προγράμματα. Επιλογή εύκολα της Ζωής στο πρόγραμμα μισής ώρας στα 50€ που περιλαμβάνει και μασάζ (τα προγράμματα εκεί ξεκινούν από 30€ το απλό).
Η Ζωή για όσους δεν γνωρίζουν έχει την όψη μιας ξανθιάς μιλφάρας που βλέπεις στο δρόμο και σκέφτεσαι "εσένα μωρό μου εύκολα θα σε έσκιζα!!ΓλώσσαΓλώσσα Είναι κοντά στα 40, κανονικού αναστήματος με ξανθό μακρύ μαλλί, στρογγυλό πρόσωπο με ωραία εκφραστικά μεγάλα μάτια, & τσιμπουκοχειλάρες. Στήθος πεσμένο 2άρι κανονική μέση, κωλάρα τουρλωτή και ωραία γεμάτα πόδια!!
Μετά το καθιερωμένο μπάνιο (σε κοινόχρηστο wc) δεν άργησε να έρθει η Ζωή. Αφού θυμηθήκαμε λίγο τα παλιά ξεκινήσαμε χαλαρά με χάδια και πολλά γλωσσόφιλα. Στην συνέχεια άρχισε να κατεβαίνει περνώντας με την γλώσσα της όλο το κορμί για να καταλήξει στον "μικρό" που στο μεταξύ είχε καταστεί "πύρκαβλος"!! Περιποίηση της ευρύτερη περιοχής ενώ η πίπα βαθιά υγρή και με αρκετά deep. Γύρισμα για 69 όπου έδειξε να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα. Πέρασμα ελαστικού και 1η στάση με αυτή από πάνω να ξεκινάει ένα γρήγορο ρυθμό ενώ τα γλωσσό ήταν συνεχή και πολύ παθιάρικα. Δεύτερη στάση πισωκολητό με τους ίδιους έντονους ρυθμούς και 3η ιεραποστολικό όπου με συνεχή γλωσσό μας βρήκε το τέλος. Χαλάρωση, τσιγαράκι, κουβεντούλα, μπανάκι και αποχώρηση.

Συμπερασματικά μια πολύ καλή περίπτωση σε ένα καλό σχετικά κόστος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ζωή
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού