Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κυπριακή πρωί και ή Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη μαραθωνίου. Σχεδόν όλοι οι δρόμοι κλειστοί με την αστυνομία να δίνει οδηγίες στους θυμωμένος οδηγούς και εγώ να κατευθύνονται στο βίλλα πριβέ για τον δικό μου μαραθώνιο με την αννα, ή οποία επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα αποχής. Έβαλε νέες φωτο στο άλλο σιτε και από τι φαίνονται εκεί, είναι σαν να έχει πιο μεγάλο στήθος. Με μία μικρή αμφιβολία στο πισω μέρος του μυαλού μου αν όντος είναι η αννα η κάποια καινούργια και την πλασάρουν σαν Αννα για να μπερδέψουν τον κόσμο. Καταφθάνω στο κατάστημα όπου με υποδέχεται μία από της παλιές υπηρεσίες του βίλλα και ευτυχώς βέβαια γιατί απεχθάνονται αυτες της καινούργιες τσατσαδες που πήραν μεταγραφή από το βαρδαρη στο βίλλα και πουλάνε και νευμα. Πολύ λίγος κόσμος έξω λόγο τις ώρας όντας 10:30 οπότε δεν είχαμε και αναμονή.
Ή κοπέλα έρχεται για να παρουσιαστή και με μεγάλη χαρά διεκρινα την Αννα σε πολύ καλά κεφια, πληρωμή του παράβολου και είσοδος στο δωμάτιο. Μπανακι και στο κρεβάτι για να την περιμένω, αλλά δεν χρειάστηκε μιας και ήρθε μόλις βγηκα. Παιχνίδι στα ορθια και όταν λέω παιχνίδι εννοώ παιχνίδι δράσης και όχι να μου λέει ναι μούρο μου και να κάθετε σαν άγαλμα ενώ εγώ παιδεύομαι. Και μετά κατεύθυνση πρως το κρεβάτι για να αφεθεί στα χέρια μου.
Εμφανώς αδυνατισμένη και γυμνασμένη όπου έκανε το γαμιστερο της σώμα να γίνει πιο σμιλεμένο. Και έβαλε τορπίλες κάτι που εμένα προσωπικά με ξενίζει, μου αρέσει το φυσικό στήθος και το δικό της πριν ήταν χαλαρό αλλά ωραίο σε σχήμα και σε αφή. Στην ίδια της αρέσουν και προφανώς εγώ δεν εχω κανέναν λόγο να εκφέρω άρνηση μιας και η ίδια είναι ευχαριστημένη και χαρούμενη με την εμφάνιση της. Και σαν καλός παίκτης την κομπλιμένταρα για τα πρόσθετα στήθη και για το σώμα της που όντος μου άρεσε πολύ.
Στα του αγώνα τώρα είχε την ίδια τρέλα που έχει πάντα και είναι διαχυτική. Πιστεύω πως άμα δεν είσαι παράξενος δύσκολα να περάσεις άσχημα με την αννα. Έχει μία ωραία μεταδοτική αυρα που με φτιάχνει άσχημα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα πω πως κάναμε αρκετές εναλλαγές σε ένα γεμάτο εικοσάλεπτο. Επίσης να προσθέσω πως η κολαρα της είναι μαλακή και δεν χορταίνεις να το ζουλας και στα προκαταρκτικά και κατά την διάρκεια του σεξ.
Ή Αννα προφανώς δεν είναι είκοσι χρόνο με σώμα πέτρα αλλά δεν ύστερη ούτε σε εμφάνιση ούτε σε τεχνική. Άνετα μπορείς να έχεις είτε pse η gfe εμπειρία, μαζί της και επίσης μπορείς να ανταλλάξεις και μία κουβέντα της προκοπής χωρίς να παίζεις παντομίμα. Και στην περίοδο που ζούμε με την έλλειψη ποιοτικών κορασίδων η Αννα σίγουρα είναι από αυτές που ακόμα και σήμερα είναι vfm

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
markarian2
Ενεργό Μέλος
28
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική