Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367773
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την συγκεκριμένη κοπέλα την είχα δει άλλη μία φορά σε ένα πέρασμα που είχα κάνει απ'τη περιοχή πριν λίγες μέρες...Όπως έγραψαν και κάποιοι συναγωνιστές είναι πολύ έκφυλη και δείχνει στο σαλόνι πως θα περάσεις καλά στο δωμάτιο...
Εμφάνιση πάρα πολύ σέξυ,ολόγυμνη κρύβοντας μόνο το "γατάκι" της στο σαλόνι...Με κοίταζε πολύ ναζιάρικα και με ρώτησε αν θα περάσω...Απάντησα καταφατικά και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο...Να γνωρίζετε πως στο πρόσωπο φέρνει αρκετά στη Πάολα Φωκά τη γνωστή τραγουδίστρια...Μου είπε μάλιστα πως τις το λένε όλοι...!!!
Στο δωμάτιο μπαίνει κάνει μία ωραία συζήτηση και ξεκινάει το χαμούρεμα για περίπου δέκα λεπτά.Πιπίλισμα στο στήθος της(ενισχυμένο) αλλά όμορφο στην αφή.Φιλιά σε λαιμό και σώμα.Χουφτώματα και όρεξη για ποικιλία στα προκαταρκτικά.Στοματικό άψογο με έκφυλες ματιές,φτυσίματα,και περιποίηση της ευρύτερης περιοχής με καραμέλωμα.Μικρή διακοπή για κάποια περαιτέρω προκαταρκτικά και συνέχεια με σεξ.
Μία και μοναδική στάση άντεξα...Με δική της πρωτοβουλία ξεκινήσαμε στα τέσσερα όπου και τελειώσαμε στη θέα του πίσω μέρους της...
Κάθισα στο κρεβάτι δίπλα της και μιλήσαμε για ώρα χωρίς τη πίεση του χρόνου.Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Η Λολίτα για μένα ήταν μία άψογη συνάντηση εξίσου και ο τίτλος,ήταν απ'τις καλύτερες συνευρέσεις μου το τελευταίο καιρό και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αυτά για τη Λολίτα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, John.Greek, Nick1000 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2016
Χμμμ;κανει ελευθερο στωματικο?
10 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νομίζω ναι εγώ με προφύλαξη...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2