Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111234
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Σόφι είναι μια γλυκειά (ρωσσίδα μάλλον) milf με πολύ καλή διάθεση. Όπως η ίδια λέει είναι "η κοπέλα με το μικρό στήθος αλλά μεγάλο κώλο".
Στην αρχή η υπηρεσία μου είπε ότι η κοπέλα ήταν απασχολημένη αλλά αφού επέμεινα οτι μπορώ να περιμένω,πήγα στο σαλόνι και μετά από λίγο ήρθε η Σόφι. Έναι μετρίου αναστήματος,με λίγα κιλάκια παραπάνω κι ωραία χαρακτηριστικά προσώπου για την ηλικία της. Καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους. Μ ρώτησε τι κάνω κι όταν απάντησα "καλά" με ρώτησε αν θέλω να με κάνει αυτή καλύτερα. Με τέτοια απάντηση είπα να μπω και δεν έχασα. Πήγα στο μπάνιο όπου είναι ξεχωριστό δωμάτιο κι εκεί μπορεί να κάνει κανείς μπάνιο,η τουαλέτα έχει χαλασμένο καζανάκι κ δεν υπάρχουν πετσέτες ή παντόφλες μιας χρήσης.
Στο δωμάτιο η κοπέλα κάνει αρκετά προκαταρκτικά,μετά το social time,ρωτάει τι ακριβώς θέλει ο πελάτης,έχει φαντασία κι είναι ευλύγιστη παρά τα κιλά της.
Στο τέλος με ρώτησε αν πραγματικά μου άρεσε κι επέμενε να σθγουρευτεί αν μου άρεσε το sex μαζί της γιατί όπως λέει οι κοπέλες του μαγαζιού θέλουν να μας ικανοποιούν στο φουλ.
Parking εύκολο λόγω του ότι ήταν απόγευμα Δευτέρας και προγράμματα της κοπέλας από 50 Ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόφη
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
633
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sisax87

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού