Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μία και είχα μια δουλίτσα γύρω στην περιοχή λέω ας επισκεφτώ κάνα studiaki να μου φύγουν οι γκαύλες είδα πολλά μαγαζιά μέχρι που έφτασα στο studio Αφροδίτη εκεί δούλευε η Νεφέλη ένα pornomilf κοντά στο 1,65 με ωραίο σώμα όταν την είδα μου άρεσε πολύ ξανθιά με μικρά βυζάκια γενικά ευχαριστεί παρουσία στο χορό.
Άλλα όχι και στο κρεβάτι μπήκα στο δωμάτιο που είναι πολύ ωραίο και καθαρό πλήρωσα για το απλό που είναι 30 και είπα στην τσάτσα εάν μου αρέσει θα πληρώσω και παραπάνω για κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Ήρθε το μωρό στο κρεβάτι δεν περίμενα πολύ κάνα 10λεπτο ξεκίνησε ένα παιχνιδάκι για να σηκωθεί το εργαλείο άπλα πράγματα μου είπε και το κάλο ότι έχω μεγάλο εργαλείο που να ήξερα τη μου ετοιμάζει.
το τσιμπούκι απλό χωρίς πολλά πολλά είχε πάρει και μια στάση πλάγιος να μπορώ να πιάνω την κολάρα της το μόνο κάλο είναι ότι δεν βάζει χέρι άλλα καμιά προσπάθεια για να το πάρει όλο μέσα.
Στο σεξ από επάνω η συμμετοχή ήτανε εντάξει μόνο που μου τον έβγαλε μια φορά για να βάλει κρεμά γιατί τάχα μου είναι μεγάλο και μπαινοβγαίνω με μεγάλη απόσταση έτσι της ζήτησα να γυρίσει πλάγιος και εκεί τα ίδια ανά λίγο να τον βγάζει να βάλει κρεμά. Την ρώτησα ποια στάση σε βολεύει για να τελειώσω από πανό της δεν ήθελε γιατί είναι μεγάλο μου είπε και θα πονέσει πολύ.
Της πρωτινά να με με τσιμπουκώσει και να τελειώσω πανό της όχι και πάλι και μου είπε να κάνουμε στα τέσσερα έτσι και έγινε όταν πείρα μπρος να αρχίσω να δίνω γρήγορα μου τον έβγαλε έξω γιατί πάλι είναι μεγάλος και το μουνί της είναι στεγνό και την πονάει την δεύτερη φορά και μετά από ένα κιλό κρεμά όταν άρχισα δίνω για να τελειοποιήσω την όλοι φάση την ώρα που κατάλαβε ότι θα βγούνε μου τον βγάζει και αρχίζει να μου τον παίζει γιατί το μουνί της στέγνωσε πάλι και εγώ έχυσα στον αέρα λες και το κάνω με την γκόμενα μου Ελεος.Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού