Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566720
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειχα ξαναπαει στη Ζανετ πριν απο ενα χρονο περιπου. Ολο ελεγα να παω κι ολο κατι δεν βοηθουσε, μια το που δουλευε, μια καποια αλλη κοπελα που ηθελα να δοκιμασω. Αλλα παντα θυμομουν ποσο ωραια ειχα περασει και την ειχα στα υποψην.
Σημερα ηταν η μερα λοιπον!
Ας την περιγραψω, αν και οι φωτογραφιες ειναι ακριβεις. Ξεκιναμε με τα πανεμορφα ποδια, μια καυλα με φλεβες και υπεροχες γαμπες, δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα προωθουν στις φωτογραφιες... Κωλαρα, κοιλια φετες, μεσαιο στητο βυζακι, ωραιο προσωπο-ξανθια πλεον και πολυ καλα ελληνικα!! Εχει και καποια ωραια τατου. Καυλα!!
Ανεβηκα για ντους. Ο χωρος εχει ανανεωθει πολυ απο την τελευταια φορα που πηγα. Τα δωματια εχουν πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Κριμα που δεν εχουν ανανεωσει και την ποικιλια σε δονητες.. Εκανα μπανακι και ηρθε αμεσως το τουμπανο. Εκανε κατι κατι που μου αρεσε πολυ και μου συνεβη πρωτη φορα: Με το που μπηκε μεσα αναψε πιο μεγαλα φωτα! Αφου ξερει τι μουναρα ειναι... οι πιο πολλες τα χαμηλωνουν...
Μπηκε μεσα στη χαρα και την ορεξη, παρολο που ηταν στο τελος της βαρδιας της. Διαλεξαμε δονητη κι αρχισαμε με ποδολαγνεια. Τετοιες φλεβες δεν εχω ξαναδει, καυλα... Μετα εβαλε δαχτυλακι κι εγλυφε αρχιδια, αλλα το κοψαμε γιατι ειχε μακρια νυχια... Οποτε μπηκε με το στραπ. Καναμε διαφορες στασεις, ηταν πολυ καλη και ευδιαθετη!! Σκεφτομουν τις ποδαρες της ολη την ωρα, οποτε μετα ξανα ποδολαγνεια και τελος.
Τι αλλο να πω, περασα υπεροχα!!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81, lastfallen, pinboy

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού