Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μετά από μια εξονυχιστική έρευνα αγοράς κατεληξα στη βικυ. Στο μαγαζί δουλεύει μόνη της χωρίς τσατσα οπότε έπρεπε να περιμένω αρκετά κάνοντας βόλτες στα εκεί γύρο αξιοθέατα μέχρι να εξόντωση τον συναθλητή που έδινε την δική του μάχη. Ή αναμονή δεν ήταν μεγάλη οπότε μπήκα μέσα στο υδριμα με σκοπό να περάσω ευχαριστα.
Μπαίνω μέσα και το πρώτο πράγμα που μου λέει μετά της χαιρετούρες είναι να φύγω και να πάω να δω τι έχει στα αλλά καταστήματα. Πρώτη φορά τυχενει πουτανα να σε προτρέπει να πας να κανείς τσαρκα και μετά να γυρισης, και εγώ ο κακομοίρος τα έχασα για λίγο. Λέω κάτι δεν πάει καλα, σίγουρα δεν άκουσα καλά, οπότε ξανά ρώτησα για να επιβεβαιωθω αλλά όχι δεν τα είχα χαμενα εγω, αυτή με δικιά της αυτογνωσία με παρότρυνε να φυγω και να πάω να δω στα αλλα αν έχει καμια καλυτερη. Αλλά όχι, εγώ ο μαϊντανός επέμενα σαν μέγας βλάκας που ειμαι και όπως λέει ή παρόμοια ηθελεστα τα παθεστα. Βλέπετε πίστεψα πως αφού είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της πως οι πελάτες στο τέλος θα γυρίσουν σε αυτήν τότε μάλλον θα είναι δυναμική μέσα στο δωμάτιο. Λοιπόν της λέω πως θέλω το στοματικό και μου απαντάει πως είναι στα σαράντα, οπότε χωρίς να χάσω ευκαιρία απαντάω πως θα περάσω. Της δίνω τα πενήντα ευρώ και περιμένω τα ρέστα και μια πετσέτα για να καλόπιστο. Μετά από λίγο μου επιστρέφει είκοσι και μου λέει σαν πρώτη φορά ας το κάνουμε με τριάντα και σαν καλός μαλάκας πιστεύω πως εννοεί πως θα πάρω το γλυψιμο με τριάντα και είμαι με στην καλή χαρα.
Ξεντύνομαι, κάνω το μπανακι μου και περιμένω να έρθει ή βικυ για να περάσουμε ένα ωραίο απογευμα. Έρχεται η βικυ με ένα απλό σετ μαύρων εσωρούχων και αρχίζει να ξεδινεται, το θέαμα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα σετ από στήθη κανονικού μεγέθους με κάποια κυλά παραπάνω όπου φαίνονται με μεγάλη ευκολία και δεν είναι ωραία πάνω της. Των κωλο της δεν τον είδα για να έχω μια άποψη. Αφού έβγαλε τα εσώρουχα της ενώ εγώ τελείωνα με την πεστετα, την πλησίασα και το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι ότι δεν θέλει να την αγγίξω στην περιοχή του λεμου, όπου το κατανοώ πως σε κάποιους δεν αρέσει ή τους προκαλεί γαργαλιτο. Οπότε πάω να φάω τα στήθη της και ή τυπισα απλά την είχε αραξει εκεί μηδέν παιχνίδι μηδέν συμετοχή. Σκέφτομαι να πάει και αυτό στο καλό και ίσος στο γλυφομουνι να την ξεκλειδώσω. Και μπαμ μου λέει τι κανείς εκεί ; Έχεις πάρει το απλό και έχω είδη βαλή τζελ. Τότε κατάλαβα πως το έχω χάσει το παιχνίδι, την αφήνω να κάνει το τσιμπούκι μήπως σωθεί ή παρτίδα. Δεν μπορώ να πω το ειχε αυτό. Την γυρισα να την βλέπω όταν την πάρω και να δώσω και κάνα φιλί. Με σταματάει απότομα και μου λέει εγώ προσφέρω σεξ και όχι ερωτα, εγώ δεν τα κάνω αυτά. Ή ξερερα στα κόκκινα ή πουτσα δεν σηκώνεται και αυτή χτενιζεται, κάνει και καλή ομοιοκαταληξία. Τίποτα ούτε με πίπα ούτε με χειρομαλάξεις δεν θέλει να πάρει θέση μάχης. Και ξέροντας με, ξέρω πως είχε ερθει το τέλος άδοξα. Και είχε και το θράσος να με ρωτιση ή βλαμμένη αν ξενεροσα. Την λέω φυγε και σηκώνεται φευγη χωρίς να πει ούτε ένα γεια και μην σηζηταμε για κανα συγνωμη. Δεν ήθελα να κάνω φασαρία, να χαλαστο χωρίς λόγο και στο τέλος να μην βγει τιποτα. Μάλλον ο άλλος που έβαλε σε δύο μαγαζιά φωτιά κατι παραπάνω ήξερε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
markarian2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
268
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, topscorer

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2016
"εγώ προσφέρω σεξ και όχι ερωτα" Χμμμ; ..πως την ειδε δηλαδη η τυπισσα κανα μοντελο βιζιτα διμετρο απο τσεχια ? Υπαρχουν πολλες τετοιες δυστυχως που πετανε τετοια τουβλακια κατα καιρους και ξενερωνουν κοσμο ...Πχ Καρλα στα τριδυμα Κεφάλι σε τοίχο! ..μακρυα απο τετοια ρομποτακια που δεν σεβονται το επαγγελμα που κανουν!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1