Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Και ηταν ένα σαρανταρικο που ήταν α α αταξηδευτω οε οε οε οε, και το εχασα. Μετά από αυτήν την παράξενη έναρξη ας περάσουμε στο δια ταυτα. Πρωϊνή εξωρμιση στα ακατάλληλα για ανήλικους καταστήματα με σκοπω την εξεβρεση κατάλληλης κορασίδες για να εκτελέσουμε ακροβατικά κόλπα. Και το αποτέλεσμα ; Παταγοδος λυπητερή κατασταση, κάτι κορίτσια που και σε απελπισία να είσαι θα το σκεφτείς δύο φορές αν πρέπει να πας μαζί τους. Μέσα σε όλο αυτό το χάος διαλεκτικε η έξεις κορασιδα.
Μπαίνω μέσα στο μαγαζη και πάω να μπω με τη μια αφού την είχα δει και πιο πριν. Πληρώνω για το στοματικό σαράντα ευρώ, περνώ και μια πετσέτα και πάω στο δωμάτιο. Ή Ιζαμπελα δεν άργησε να έρθει, με πρόλαβε ακριβός την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο. Κάναμε λίγα παιχνίδια προτού το κρεβάτι, όμως πολύ μικρής διάρκειας μιας και ήθελε να πάμε στο κρεβάτι για να αρχίσουμε το χορό. Έβγαλε με την βοήθεια μου τα εσώρουχα της αν και μου φάνηκε να μην ήθελε να αφαίρεση το σουτιεν της, το οποίο και προσπέρασα και απλά το έβγαλα και τότε διέκρινα γιατί είχε ένα δισταγμό αρχικα.
Λοιπόν ή Ιζαμπέλα είναι ένα Μινιόν κοριτσάκι, λεπτουλικο και κοντουλικο. Με ένα μικρό αλλά ωραίο κολαρακι και με ανύπαρκτα βυζια τα οποια είναι νερουλιαζμενα, με αλλά λόγια χαλιά μαύρα. Δεν έδειξα να χαλιεμε για το στήθος αλλά από μέσα μου είδη έβλεπα τα μάυρα σύννεφα. Ή τυπισα γαργαλιετε στην περιοχή του λεμου και της κοιλιάς οπότε δεν έχει παιχνίδι σε αυτά τα σημεια και δεν δίνει φιλιά. Οπότε έμεινε το γλυψιμο όπου είναι ευάλωτοι αλλά δεν σε αφήνει να την κανείς να τελείωση. Τραβιέται και προσπαθεί να σε απώθηση. Την βάζω για πίπα μήπως εκεί γίνει τίποτα αλλά ούτε αυτό το κατεχει, ή πίπα της είναι από μέτριο προς χειριστο. Το μόνο που έμεινε ήταν να την γαμισω για να τελειωνουμε, την γαμισα αρκετά δυναμικά για κανα πεντάλεπτο σε ιεραποστολικό,δεν γινόταν τίποτα οπότε την γυρισα στα τέσερα και εκεί με γοργούς ρυθμούς τον εληξα των αγωνα. Ίσως αν αυτό που ήθελα ήταν απλά να φυστικοσω ένα Πετίτ και να την καρφωνω ακαταπαυστα τότε να ήταν καλή μιας και είχε καλή στενότητα αλλά για οτιδήποτε άλλο ή Ιζαμπέλα δεν κάνει για το επάγγελμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Υπηρεσίες
markarian2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
268
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, topscorer

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού