Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367718
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ημερομηνία κλασσικά ενδεικτική. Το parking γενικά είναι εύκολο, ο χώρος είναι γνωστός νομίζω όμως πως χρειάζεται ανακαίνιση ειδικά τα δύο κάτω δωμάτια (δεν έχω εικόνα από το πάνω).
Επειδή δεν έβλεπα κριτικές για την Λολίτα είπα να ρισκάρω να δοκιμάσω από μόνος μου, έτσι και έγινε. Η κοπέλα εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν..αδύνατη γυμνασμένη σώμα μοντέλου..κώλος τέλειος έχει να πιάσεις..στήθος μικρό στητό πρόσφατα φτιαγμένο και πρόσωπο απλό αλλά ωραίο..συνολικά εντυπωσιακή παρουσία για τα δικά μου γούστα.
Στα του αγώνα προκαταρκτικά μια χαρά, πίπα καλή και σεξ σε δύο στάσεις, στα τέσσερα (ωραία θέα) και ιεραποστολικά όπου ήρθε το τέλος. Γενικά είχε συμμετοχή δεν ήταν έπιπλο που λέμε, δεν βιάστηκε καθόλου, δεν έλεγε μη εκείνο μη το άλλο συνολικά πέρασα καλά και τη θεωρώ θετική εμπειρία.
Δεν ξέρω αν απλά στάθηκα τυχερός ή την πέτυχα στην "καλή" της μέρα γι αυτό και θα ξαναπάω 1-2 φορές ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη αν αξίζει να γίνει στανταράκι. Σε κάθε περίπτωση και σε όποιους αρέσουν οι κοπέλες με πιο μοντελέ εμφάνιση ας το σκεφτούν να δοκιμάσουν.
Αυτά από μένα για την Λολίτα..καλές γιορτές παιδιά!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λολίτα
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
218
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, satyrus

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού