Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μόλις γύρισα από μια πρωινή επίσκεψη στη θεά…
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα το Παολάκι, αλλά το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, δεν θα επέστρεφα από την πατρίδα στην έδρα μου χωρίς να την συναντήσω…
Ήμουν ο πρώτος επισκέπτης. Μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα…
Σε λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει… Φωτίστηκε το δωμάτιο! Χαμήλωσε λίγο τα φώτα Παολάκι της λέω δεν μπορώ τόσο φως! Μόλις άκουσε τη λέξη Παολάκι με ρωτάει: “είσαι από το site?” ναι της λέω ή μήπως πρέπει να σε πω Miss bourdela 2008? Αμέσως εκείνη απαντά: “Ευκωλόπιστε?” κι εκεί άρχισαν όλα…
Πάντως, ότι έχει ειπωθεί ως τώρα από συντρόφους & συναγωνιστές γι αυτό το κορίτσι είναι λίγο… Πως τα καταφέρνει να είναι συγχρόνως το φιλαράκι σου και η γκομενάρα που σε ξετρελαίνει? Δεν ξέρω… είναι χάρισμα…
Πέρασα πάντως αξέχαστες στιγμές που η θεά μ’ ανέβασε μαζί της στα ουράνια…
Σ’ ευχαριστώ Παολάκι! Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες…
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα το Παολάκι, αλλά το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, δεν θα επέστρεφα από την πατρίδα στην έδρα μου χωρίς να την συναντήσω…
Ήμουν ο πρώτος επισκέπτης. Μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα…
Σε λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει… Φωτίστηκε το δωμάτιο! Χαμήλωσε λίγο τα φώτα Παολάκι της λέω δεν μπορώ τόσο φως! Μόλις άκουσε τη λέξη Παολάκι με ρωτάει: “είσαι από το site?” ναι της λέω ή μήπως πρέπει να σε πω Miss bourdela 2008? Αμέσως εκείνη απαντά: “Ευκωλόπιστε?” κι εκεί άρχισαν όλα…
Πάντως, ότι έχει ειπωθεί ως τώρα από συντρόφους & συναγωνιστές γι αυτό το κορίτσι είναι λίγο… Πως τα καταφέρνει να είναι συγχρόνως το φιλαράκι σου και η γκομενάρα που σε ξετρελαίνει? Δεν ξέρω… είναι χάρισμα…
Πέρασα πάντως αξέχαστες στιγμές που η θεά μ’ ανέβασε μαζί της στα ουράνια…
Σ’ ευχαριστώ Παολάκι! Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού