Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154878
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στο εν λόγω στούντιο με στόχο την Έλενα οι φωτογραφίες της οποίας στα διπλανά μπανεράκια ξεχωρίζουν και με έκαναν να την έχω στοχοποιήσει εδώ και καιρό. Παλιά καραβάνα από το Θ40 δεν είχε τύχει να την έχω συναντήσει. Βραδάκι εύκολη πρόσβαση στο γκάζι και πάρκιν από κάτω. Ο ευγενικός τσάτσος μου παρουσίασε τις κοπέλες της βάρδιας χωρίς να δώσω σημασία αφού πήγα στοχευμένα. Επιλογή προγράμματος με ελεύθερο στοματικό στα 90!! (δεν γινόταν καλύτερη τιμή για αυτό ειδικά το πρόγραμμα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!) και πέρασμα στο δωμάτιο για τα περαιτέρω. Η Έλενα είναι όπως στις φωτό γυναικάρα "Τσολιάς", ψηλή με ποδάρες, κωλάρα, βυζάρες (πρόσθετες) μαυρισμένη επιδερμίδα τσίτα. Στο πρόσωπο μόνο χάνει λίγο σε σχέση με τις φώτο. Γενικά είναι αυτό που λέμε "γυναικάρα που γεμίζει το κρεβάτι"...
Μπαίνοντας στο δωμάτιο ξεκίνησε αμέσως με προκαταρτικά φιλιά στο λαιμό, στα αυτιά στο σώμα (γλωσσό όχι!!) και κατέβηκε στον "μικρό" που εν τω μεταξύ είχε γίνει τούρμπο. Ξεκίνησε πίπα σχετικά καλή, αλλά κάπως μονότονη και μηχανική και με μια στάση του σώματος στο πλάι που δεν ήταν εύκολο να την δαχτυλιάσεις (το απέφυγε). Της ζήτησα να γυρίσουμε σε 69 και μου είπε ότι είναι έξτρα λεφτά Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! (το έχω ξανακούσει αυτό και αλλού) δεν δέχτηκα και συνεχίσαμε την πίπα όπως και πριν. Πέρασμα ελαστικού 1η στάση με αυτήν από πάνω με αργούς ρυθμούς αρχικά, πισοκολλητό με θέα την κωλάρα και κατάληξη με ιεραποστολικό και με τις ποδάρες στους ώμους μου όπου και μας βρήκε το τέλος. Χαλαρή κουβεντούλα για κάνα δεκάλεπτο και αποχώρηση.

Συμπερασματικά νομίζω ότι είναι μεν γυναικάρα αλλά δεν αξίζει για ακριβό πρόγραμμα. Θεωρώ ότι θα είχα πάρει την ίδια ευχαρίστηση ακόμα και εάν είχα επιλέξει το απλό πρόγραμμα των 50 αφού τα 40 έξτρα μόνο για ξεσκούφωτη πίπα δεν αξίζει. Είναι επίσης μεγάλη μαλακία κάποιος που πληρώνει 90 για ελέυθερο στοματικό (btw στην πιάτσα αυτό παίζει στα 80) να χρειάζεται έξτρα για το 69 που τιμάτε στα 70.Κεφάλι σε τοίχο!
Στα λεφτά αυτά υπάρχει ανταγωνισμός που κάνει παπάδες (ενώ με +10 έχεις και πρωκτικό). Ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρω Άννα Μαρία, Αλίνα, από μεγαλέκο Μαρίνα (Φ104) και μέρχι πρόσφατα Μαντόνα & Πέννυ που τιμούσαν το 80αρι ή 100αρι με το παραπάνω.

Αυτά και καλά να περνάμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού