Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169821
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τέταρτη και -πιθανόν-τελευταία επίσκεψη μου στην Αλίνα. Όπως είχα γράψει και σε μια προηγούμενη γι'αυτήν, κριτική μου, περνάω μαζί της γιατί έχω βρεί χημεία και γιατί κάναμε πολύ καλά γαμήσια..Είχα πεί επίσης οτι είχα δει αλλαγή, προς το καλύτερο στη συμπεριφορά της..Αμ δέ! Η αστάθεια τελικά είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει, πράγμα ανεπίτρεπτο για κάποια επαγγελματία στην οποία ακουμπάμε 30 και 40 ευρώ για 10-20 λεπτά κι ενώ της φερόμαστε ΑΨΟΓΑ..Γυρνώντας λοιπόν από διακοπές λέω "ας πάω στο Αλινάκι που την ξέρω και με ξέρει και θα έχω καλό ξεφόρτωμα". Πήγα λοιπόν, η γνωστή Αλίνα στο σαλόνι (νιάου νιάου και τα σχετικά) και όταν μπήκα μέσα (με απλό 30αρι όπως πάντα) ήταν ψυχρή, δεν υπήρχε συντονισμός καθόλου και γενικότερα έβγαζε έναν πλήρη αντιερωτισμό, που όπως γνωρίζουμε δυσχεραίνει κατα πολύ τη διατήρηση της σημαίας ψηλά, πόσο μάλλον το τελείωμα..Πραγματικά δεν ξέρω αν θα της δώσω άλλη ευκαιρία (στο τέλος θα βαράει μύγες αν συνεχίσει έτσι και ο λόγος που δεν το κάνει ακόμα είναι οι καβλωμένοι "περαστικοί", η δυνατή της εμφάνιση καθώς και το καλό, πολλά υποσχόμενο, σαλονάρισμα), γιατί συν τοις άλλοις, ήμουν και ο πρώτος της πελάτης εκείνη τη μέρα και δεν είχε καθόλου κόσμο αναμονή. Απ'όπου κι αν το πιάσεις δηλαδή, δεν..
Όσον αφορά στο χώρο..εκλεπτυσμένος Βαρδάρης. Η σφουγγαρίστρα παίζει να είναι αγορασμένη με δραχμές-έβγαζε απίστευτη μπόχα ο χώρος, μουχλιασμένης σφουγγαρίστρας..Έλεος δηλαδή..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
TheRatPack
Μέλος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
21
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2015
Αστην να βαραει μιγες σαν τη μιραμπελα. Θα βγαινει εξω για τσιγαρακι μηπως τσιμπγσει κανενας. Αν δεν της αρεσουν τα 30 να κατσει σπιτι της. Εμεις τα βγαζουμε σε 8 ωρες ξαι αυτη σε 10 λεπτα. Ξινομουνα μακακισμενη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1