Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169789
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Παρασκευή βράδυ, έχοντας όρεξη για τρελίτσες, κατέληξα στο συγκεκριμένο studio μιας και είχα κολλήσει το μυαλό μου σε μια κουκλίτσα ονόματι Αλίνα που είχε, απ' την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου. Δεν την είχα δοκιμάσει, απ' την τελευταία φορά που πέρασα από 'κει και μου 'μεινε ολίγον απωθημένο. Με είχε κερδίσει η εμφάνισή της, και η σεξουλιάρα συμπεριφορά που είχε με τους υποψήφιους πελάτες, εκείνο το βράδυ. Το συγκεκριμένο studio, site δεν έχει, οπότε και δε μπορούσα να ξέρω πότε δούλευε...και έτσι πήγα τυχαία, λέγοντας πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!!Ματάκι Αποδείχτηκε ότι στάθηκα πολύ τυχερός.....μμμ ή μήπως πολύ άτυχος; Χμμμ; Δείτε παρακάτω!

Χώρος καθαρός, κίνηση μηδέν, δωμάτια μικρά αλλά καθαρά, η τσατσά ευγενική και έχουμε και λέμε από προγράμματα που ξεστόμισε η ίδια (εδώ δώστε βάση!Σπασίκλας): Το απλό από 30 ευρώ, με 40 ακάπωτο τσιμπούκι και ελεύθερα γλειψίματα παντού, 60 το 69, με 80 πρωκτικό, και από 100 έως 150 τζακούζι, μπάνιο με την κοπέλα, 2 εκτονώσεις κ.τλ.π. Ωραία ως εδώ; -Ωραία! Μου 'κάνε βέβαια εντύπωση που δίνει κώλο η γκόμενα (μιας και δε θυμάμαι ακριβώς πότε άκουσα, τελευταία φορά, κοπέλα να δέχεται πισωκολλητό), και δε ξέρω τι ρε παιδιά...αλλά κάτι μέσα μου δεν το 'χαψε!Χμμμ; Anyway, περνάω με 40άρικο...

Κάνω ντους και μπουκάρει το Αλινάκι!!! Καστανόξανθη μουνάρα, με καστανά μάτια, μετρίου αναστήματος, Ρουμάνικη προστυχόφατσα, με φυσικό normal στήθος και ωραίο κωλαράκι. Ανεβαίνει πάνω μου και πάει να αρχίσει αμέσως την πίπα της!Money Mouth Κάτσε λέω, και τη σταματάω. -"Λιγάκι γλωσσόφιλο δεν έχει για να με φτιάξει"; -"Όχι", μου λέει κατηγορηματικά !!!Κεφάλι σε τοίχο! ...Άντε, δε γαμιέται! Προφανώς το 40άρι είναι λίγο για αυτό το κωλομάγαζο. Και αντί για αυτό που αρχικά ζήτησα, ξεκίνησε να με φιλάει σε κορμό και λαιμό. Ούτε αυτό δεν ήξερε να κάνει καλά!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Μιλάμε για κάτι φιλιά, που ίσα-ίσα ακουμπούσαν τα χείλη της το δέρμα μου! Τι στον πούτσο;;;Χμμμ; Νομίζει ότι έβαλα ξυλοκαϊνη και φοβάται μην "κάψει" τη γλώσσα της; Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Το προσπερνάω και αυτό! Ξεκινάει το τσιμπούκι. ...Ποιο τσιμπούκι;; Μόνο έγλειψε απαλά το λουκάνικο και καθόλου τα φασόλια!!! Κεφάλι σε τοίχο! Πίπα σε πούτσο κάνει, ή νομίζει ότι έχει μπροστά της κάνα γλειφιτζούρι;; Που να είχα κανένα μαζί μου δηλαδή, και να της το πέταγα στο κεφάλι!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμός Πάει και αυτό! -"Να σου γλείψω το μουνάκι τη ρωτάω"; (μες τη τσίτα, τώρα εγώ...Θυμός) -"Όχι", μου λέει πάλι!!! -"Δε συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο". εεεεεεε.......ΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!! Κεφάλι σε τοίχο!ΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!ΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!Θυμός Τι στο διάολο καπνίζουν σε αυτό το γαμόσπιτο;;;Μαλακία Όταν πληρώνεις για ελεύθερα γλειψίματα, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ!!! Και εξάλλου, ποια γυναίκα λέει όχι στο γλειφομούνι;;; Είναι σα να μας έρχεται η κοπέλα που γουστάρουμε για να μας πάρει πίπα, και εμείς να της λέμε όχι!!! Ποιος θα 'λεγε όχι; Πάμε καλά...; Ας πάει στα κομμάτια - ΚΑΙ - αυτό...ΘυμόςΘυμός Την παίρνω για λίγο στα 4, καμαρώνοντας (μετά βίας, με τόσες ξενέρες...) τη στάση μας στον καθρέφτη και μετά τη γυρίζω σε ιεραποστολικό. Πιάνω με το χέρι μου τη βάση του πέους, προκειμένου να κρατάω το προφυλακτικό μη τυχόν φύγει (γιατί μου 'χει ξανασυμβεί) και αρχίζει το σφυροκόπημα!!! Βγαίνω, σταματάω μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα...και τι μου λέει;;; -"Όχι χέρι όμως, εντάξει"; ....ΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...!!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός:angry Τι πάει να πει χωρίς χέρι, μωρή γαμημένη καργιόλα;;; Την καπότα κρατάω, στη βάση του μίζερου (εξαιτίας σου), πούτσου μου. Δε σου βάζω δάχτυλο στο μουνί σου μωρή βλαμμένη βλαχάρα!!! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Ούτε καν μέσα της δεν είχα πλέον την όρεξη να χύσω, και έτσι κι έγινε...!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει είπα να τη ρωτήσω πως και δίνει κώλο, μιας και δε συνηθίζεται... Και μαλάκα μου τι μου λέει; -"Όχι λάθος κάνεις, δε δίνω κώλο! Έχουν προσφερθεί, να μου δώσουν και περισσότερα λεφτά, αλλά δε δίνω με τίποτα". Eεεε.......WHAT THE FUCK DUDE !!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! E, τι, πως, μα, αφού γαμώ (!!!) αφού γαμώ τη καταδίκη μου η τσατσά είπε για κώλο στα 80 ευρώ !!! Και άρχισα από μέσα μου να βρίζω ό,τι υπάρχει πάνω στον κόσμο!!!Ναι! Πω ρε γαμώ την τρέλα μου, μιλάμε.....έτσι και έσκαγα όντως τα 80 ευρώ (και παραλίγο να το 'κανα) και όντως δεν μου έδινε κώλο....θα είχε γίνει εκεί μέσα πολύ μεγάλη φασαρία (και θέλω να πιστεύω, όχι μόνο με 'μένα). Δεν ξέρω πως συγκράτησα την υπομονή μου, και δεν προχώρησα το θέμα!

Εν κατακλείδι, όχι σε όλα, το ένα φάουλ μετά το άλλο, η πουτάνα όμορφη αλλά άσχετη από sex, ψέμματα και trolls σε αυτό το κωλοχανείο!!!! Μακριά από εδώ. Δεν ξαναπατάω ποτέ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΖΩΑ!!!ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Drake89
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
44
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 savvass

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2015
Φιλαρακι ετυχε να την δοκιμασω πολυ παλια αυτο το σιχαμα και με εκανε τα ιδια και χειροτερα.ΘυμόςΕπρεπε να διαβασεις τις κριτικες για αυτην την μαλακω πριν περασεις για να μην χασεις τα λεφτα σου.Κεφάλι σε τοίχο!το σαιτ για αυτο εγινε-δεν το διαφημιζω-για να προστατευει συναθλητες απο τετοια πλασματα που κοροιδευουν τους πελατες.Ουδεν κρυπτον απο το σαιτ και μαυρο σε οσες μας κοροιδευουν λοιπον!
06 Μαΐου, 2016
παιδια ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος επισης μακρια απο μια ελληνιδα αθηνα διπλα που ειναι στο μικρο ξυλινο σπιτακι διπλα στο venous .μακρια μακαρι να μπου πει καποιος πως μπορω να στειλω μηνυμα να το μαθουν ολοι ελληνιδα αθλια που λεει οτι δινει και κωλο αθηνα το ονομα της.ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΜΕ .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2