Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 491470
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Sunny την γνωρίζετε οι περισσότεροι από τις ταινίες της Sirina. Αν και τελευταία φαίνεται σαν να έχει παχύνει,διάβασα κριτική συναγωνιστή που έλεγε για σφιχτό κώλο. Είπα λοιπόν να πάω και δεν το μετάνιωσα, έχει σώμα πέτρα,απίστευτο το πόσο σφιχτή είναι παντού,όταν λέω παντού το εννοώ Εμμμμ
Σαν χώρος είναι πολύ καθαρός κ όμορφος καθώς προσφέρει και parking. Το 9 το έβαλα λόγω του ότι δεν υπήρχε πετσέτα κ παντόφλες 1 χρήσης όπως αναφέρεται στο site αν και αν ζητούσα θα μου έφερναν θεωρώ,απλά δεν χρειάστηκε γιατί είχα κάνει μπάνιο από το σπίτι.
Οι κοπέλες της βάρδιας ήταν 2 με μόνη διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή την Sunny,δεν σας κρύβω ότι για εκείνη πήγα,οπότε πέρασα στο δωμάτιο μαζί της. Είναι νταρντάνα με ροζέ μαλλί αλλά η κοπέλα έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που εμένα προσωπικά μ άρεσε. Στο δωμάτιο το παλεύει μέχρι τέλους να ευχαριστήσει τον πελάτη και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του. Αυτός είναι ο λόγος που της έβαλα 10. Μετά τα προκαταρκτικά και το στοματικό ακολούθησαν 2 στάσεις (στο πλάι και στα 4 όπου οφείλω να παραδεχτώ πως μου ήρθαν στο μυαλό σκηνές από τσόντες που έχει πρωταγωνιστήσει).
Στην υπηρεσία έβαλα 9 γιατί της διέφυγε να μου αναφέρει το πρόγραμμα της ποδολαγνείας για το οποίο ενδιαφερόμουν.
Σε γενικές γραμμές άξιζε η συνάντηση (κόστος 70Ε)και θα την θυμάμαι όποτε βλέπω ταινίες με την Sunny Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Sunny Wild
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
633
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, petsa85

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού