Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειχε στοχοποιηθει πριν απο αρκετο καιρο σε τσαρκα, και σημερα ειχα την ευκαιρια να παω...
Για το χωρο οτι και να πω ειναι λιγο, τα δωματια ειναι καθαρα και τεραστια, με σφραγισμενες πετσετες-παντοφλες, μονο μειονεκτημα οτι η ζωνη του στραπ ηταν σκισμενη. Ειπε η κοπελα οτι θα το πει στην υπηρεσια να παρουν αλλη.
Η Ζανετ μπηκε χαρουμενη στο δωματιο, ειναι μια ψηλη μιλφ, μελαχρινη, με μικρο βυζακι, μερικα τατουαζ, ποδι Νο 39 με φλεβες πολυ καλες και απιστευτες γαμπες-κωλο!!! Φοραγε και καυλογοβαρες, οποτε περασα γι'αυτα...
Ξεκινησαμε με εμενα να γλυφω τις ποδαρες, ειναι υπεροχες, μοντελου ποδια. Αυτη αρχισε να βαζει δαχτυλο, αλλα τα νυχια της ειναι τεραστια και με ενοχλουσαν. Της ειπα να μου γλειψει αρχιδια και το εκανε, οταν της ειπα να παει προς τη βαλβιδα αρνηθηκε. Ξενερα.... Μετα μπηκε με το στραπ, το οποιο το κραταγε συνεχως γιατι εφευγε απο τη σκισμενη ζωνη. Βεβαια καναμε 4 στασεις, αλλα ειχε μια αισθηση βιασυνης, οτι περιμενε να χυσω πιο γρηγορα, και φωναζε πολυ, σε σημειο τραβηγμενο. Η τεχνικη της παντως, παρα το θεμα με τη ζωνη, ηταν πολυ καλη στο γαμησι. Καναμε και αεροπλανικα, οπου ηρθε το τελος. Παραμονη στο δωματιο 10'.
Χαιρετουρα κι αντε γεια. Μου εμειναν οι ποδαρες της βασικα, αναρωτιεμαι πως και εχουν βαλει φωτογραφιες της με μποτες...κριμα ειναι!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού