Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108159
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα πολλές κάβλες συναγωνιστές μου και αφού έκανα την βόλτα μου σε όλο το Μύλο με τα στούντιο...και αφού ζύγισα τα κατά και τα υπέρ ΚουλΚουλΚουλ αποφάσισα να περάσω στην Τάνια στην οποία έχω περάσει αρκετές φορές και την ξέρω..αν και επειδή σε κανα δυο μου πρότειναν γυμνό στα 30 το σκέφτηκα πολύ καλα..αλλά τελικά πήγα Τάνια.
Έχει χαλάσει πάρα πολύ το σώμα της όπως σωστά έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές..αλλά ο κώλος της είναι πολύ ωραίος για τα γούστα μου και δέν αντιστάθηκα...κρίμα πάντως που έχει σταματήσει το πρωκτικό όπως μου είπε η 2τσα..αλλά και η ίδια γιατί την ρώτησα στο δωμάτιο.
πήρα το πρόγραμμα των 40 με γυμνό...και μου έκανε και καλά δώρο το 69 επειδή είμαι πελάτης ΜαλακίαΜαλακία
προκαταρκτικά ελάχιστα..αλλά επειδή με καβλώνει πολύ σαν γυναίκα μου σηκώθηκε με την μια μόλις την αγκάλιασα και ξεκίνησα φιλιά σε λαιμό ώσπου κατέβηκα στο μουνάκι...αφού έγλυψα λίγο γυρίσαμε σε 69 όπου η πίπα της είναι τέλεια..και εγώ έγλυφα κώλο και μουνί. Δάχτυλα δεν δοκίμασα να βάλω αλλά έτριβα μουνάκι και κωλοτρυπίδα άνετα.
Πέρασμα καπότας και ξεκίνημα σε ιεραποστολικό οπου έπιανα και τις βυζάρες!!στη συνέχεια αλλάξαμε στα 4 οπου πραγματικά ευχαριστήθηκα ευχαριστήθηκα σφυροκόπημα αφού αντέχει και το πολύ δυνατό!!το τέλος ήρθε και έκατσα λίγο μέσα της αφού την ξάπλωσα μπρούμητα και ξάπλωσα απο πάνω της.
Συμπέρασμα...για εμένα είναι μια πολύ τίμια επιλογή η Τάνια (δε διαπίστωσα θέμα καθαριότητας όπως έχουν γράψει μερικοί συναγωνιστές..απλά το αναφέρω) και όταν δεν είμαι σίγουρος για το που θα πάω καταλήγω στα στανταράκια μου για να μήν πετάξω τα λευτά μου οπου είναι η συγκεκριμένη μαζί με ειρήνη μιρέλα και θα γίνει και η νατάσσα στις μέλισες.

καλά γαμίσια συναγωνιστές μου..και μήν σας κοροιδεύουν..πολλές τσα2δες έψαχναν για κανα μαλάκα..καθώς μου πρότειναν στα 50 το γυμνό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τάνια
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2015
+1
22 Σεπτεμβρίου, 2015
Καλά ρε φίλε έκανες γλειφομούνι στην Τάνια; Κεφάλι σε τοίχο! Έλεος πραγματικά!
23 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αδερφε chandler οπως εγραψα στην κριτική δεν διαπίστωσα θέμα καθαριότητας...αλλιώς εννοείται δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3