Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352518
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Και πράγματι κύριοι τα λόγια είναι περιττά γι αυτό το μωρό. Θέλω να γράψω κάτι και δεν ξέρω τι. Έχει σταματήσει το μυαλό μου. Την πρωτογνώρισα Στην Φραντζή στις 19/10/08 και είχα περάσει υπέροχα. Είπα να ξαναπάω το λοιπόν την περασμένη Τρίτη το απόγευμα στο 55 της Βριλησσού όπου δούλευε αυτό το πλάσμα για να δω αν ήταν πράγματι τόσο καλή η ήταν απλά σύμπτωση την πρώτη φορά. Ε το λοιπόν δεν ήταν καθόλου σύμπτωση. Και μάλιστα μπορώ να πω ότι η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη από την πρώτη και φαντάζομαι ότι η τρίτη (με την πρώτη ευκαιρία) θα είναι καλύτερη από την δεύτερη. Το κορίτσι είναι άπαιχτο στην κυριολεξία. Είναι όλα τα λεφτά. Στο κρεβάτι είναι φοβερή χωρίς ψεύτικες προσποιήσεις. Σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι με το κορίτσι σου όπως έχει πει ήδη και άλλος συναγωνιστής. Έχω πει ότι εγώ ακριβείς περιγραφές δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν μου πάει αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται κι όλας. Όσοι την έχετε τιμήσει ξέρετε τι λέω και όσοι όχι ακόμα μια δοκιμή θα σας πείσει νομίζω. Τελικά ξεπροβάλει απ’ ότι φαίνεται άλλο ένα αστέρι στα studio κατά την γνώμη μου και αυτό θα είναι καλό για όλους μας.
Κωνσταντίνα μου φιλάκια και θα τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα.
Κωνσταντίνα μου φιλάκια και θα τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού