Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το όνομα της κοπέλας Νατάσσα απ οτι μου είπε και η ίδια και η 2τσα.
Έιναι ένα ξανθό μέτριου αναστήματος με βυζάρες κόλαση συλικονάτες Γλώσσα κωλαράκι πεταχτό και πάρα πολυ σφιχτό και πολύ μαυρισμένο με το σημάδι απο το στρίνγκ ολα τα λευτά. Πέρασα με το απλό πρόγραμμα, η κοπέλα κάνει και άλλα..όμως δεν τα έδωσα σημασία..βέβαια μετά μετάνιωσα που δεν πήρα το ελεύθερο καθώς η πίπα της ήταν για σεμινάριο.
Λοιπόν μπαίνω στο δωμάτιο και μετά απο λίγο έρχεται η Νατάσσα και ξεκινάμε τα προκαταρκτικά αφού βγάλαμε τα Κίτρινα εσώρουχά της. Παρόλο το απλό πρόγραμμα με άφησε να γλύψω κωλαράκι... πεντακάθαρη η κοπέλα και έτριψα λίγο την πούτσα μου στα κωλομέρια και στα μπούτια της...πέρασμα καπότας με το στόμα και η πίπα της απλά δεν υπήρχε...η γκόμενα τον κατάπινε για πλάκα και δεν το λες και μικρό..έκανε προσπάθειες να ακουμπάει με την μύτη της την κοιλιά μου..αλλα δυστηχώς μπαλάκια δεν έγλυψε...ίσως στο ακα να το κάνει αυτό..αφού έκανε κάμποση ώρα πίπα όπως ήμουν ξαπλωμένος έβαλε λίγο σάλιο και ανέβηκε απο πάνω...σ αυτή την στάση βρήκαμε καλή χημεία και συγχρονιστήκαμε...μετά ήθελα να δώ την κωλάρα της στα 4 κ έτσι της είπα ν αλλάξουμε γιατί το τέλος κόντευε..γυρνάει στα 4 και την σφυροκόπησα πολύ άγρια όπου αντέχει και ακόμα πιο δυνατά νομίζω..της έριξα ένα πολύ δυνατό χύσιμο και βγήκα κ ξάπλωσα δίπλα..
πήρε χαρτί μου έβγαλε την καπότα και με σκούπισε. ε μιλήσαμε μετά λιγάκι για μλκιες και αφού με φίλησε στο μάγουλο έφυγε!
πολύ καλή επιλογή..θα την δοκιμάσω σίγουρα ξανά με πιο καλό πρόγραμμα!

να περνάτε καλά μάγκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού