Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 113 10
Sex Studio 199294
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απο τη μια ειναι που κανει μονο πρωινες βαρδιες κι εγω δουλευω. Απο την αλλη δεν ειχα ξαναπαει με κοπελα για 3η φορα! Τελικα σημερα Σαββατο, μπορεσα και πηγα.
Ας ξαναγραψω ομως, πιστευω δεν το κουραζω, αφου η συνεδρια αυτη ηταν διαφορετικη απο τις αλλες....
Καταρχας σε αλλο μαγαζι, στο 4. Τελευταια φορα ειχα παει με την Αμαντα εκει, αλλά σε αλλο δωματιο. Μου αρεσε πολυ το δωματιο, φωτεινο, σχετικα ευρυχωρο, με καθρεφτες, βεβαια οι παντοφλες και η πετσετα δεν ηταν σφραγισμενα, το μονο μειον. Το ντους πολυ ωραιο επισης. Ηρθε το μωρο αμεσως μετα το μπανιο μου. Για την εμφανιση τι να πω, τα εχω πει, απλα οτι εχι ξεκινησει φουλ γυμναστηριο και φαινεται, ειναι παλι φετες η κορμαρα. Προσωπο παρα πολυ καλο.
Ξεκινησαμε λοιπον αλλιως αυτη τη φορα, με χαδακια και φιλια, σαν φασωμα! Μετα της εγλυψα τα ποδια πανω στο κρεβατι και το γυρισαμε σε footjob, οπου αρχισε πολυ ωραια, εχει και μεγαλες πατουσες και φαινοταν πολυ καυλα τα ποδια της. Της τα επιασα και αρχισα να της γαμαω τις πατουσες. Κρατηθηκα να μην χυσω. Φορεσε το στραπ μετα για να ειναι ετοιμη και μου αρχισε ενα γλυφοκωλι τρομερο η κοπελα.... Η γλωσσα της μου εκανε πραγματα που δεν μπορω να περιγραψω.... Κρατηθηκα να μην χυσω παλι. Μετα εβαλε δαχτυλο-α και μου τον επαιζε, εγλυφε τον κορμο καυλιαρικα και τριβοταν πανω μου ωραια. Κρατηθηκα να μην χυσω. Υστερα απο λιγο της λεω: Γαμα με το στραπ! Μπηκε στα ισια, εχει τρομερη τεχνικη, υστερα απο λιγα λεπτα εχυσα, δεν κρατηθηκα αλλο!
Κουβεντουλα και δρομο, καθε φορα καλυτερη η Αλεξανδρα, να ειναι καλα η κοπελα. Ηθελα να κανουμε κι άλλα, αλλά δεν κρατηθηκα! Επιφυλασσομαι για αλλη φορα.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού