Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 306216
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατ' αρχάς να διευκρινίσω ότι η συνευρεση έγινε σε πρόσφατη ημερομηνία και οχι στην αναγραφομενη κατά την οποία έτυχε να εργάζεται η Τζούλια.

Ξεκινώντας θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στο εν λόγω στούντιο, το οποίο είναι το χειρότερο του ομίλου. Αφενός βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσυχναστα μέρη της Αθήνας -πάνω στη λεωφόρο Κατεχακη και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό- με αποτέλεσμα να μπορει να σε δει μπαίνοντας ή βγαίνοντας ο οποιοσδήποτε. Αφετέρου το σαλόνι έχει θέα στα δωμάτια, ενώ αυτό στο οποίο βρέθηκα, εκτός του ότι διαθέτει μια πολύ μικρή ντουζιέρα κι αυτή φάτσα κάρτα στην πόρτα, δηλαδή με θέα στο σαλόνι αν ανοίξει η πόρτα, δεν έχει καν... παράθυρο.

Όσον αφορά την Τζούλια, πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα, με πολύ όμορφο για τα γούστα μου πρόσωπο και σώμα, με μοναδική παραφωνία την κακή δουλειά που έχει κάνει ο πλαστικός στο στήθος της. Η Τζούλια είναι μία πολύ έμπειρη γυναίκα ηλικίας 30+, που μπορεί να καταλάβει με την πρώτη ματιά τι θέλει ο πελάτης, ενω ειναι πολύ καλή και στο social time.

Στα του αγώνα, στα προκαταρκτικα ξεκινά με τριψιμο σώμα με σώμα, συνεχιζει με ισπανική και ακολουθεί "καραμέλωμα" αρχιδιων και γλυψιμο του κορμού του πεους, πριν περασει προφυλακτικό για πιπα, η οποία δυστυχώς είναι κατώτερη των προσδοκιών. Το μουνακι της είναι πεντακάθαρο, αλλά σε κάθε προσπάθεια να βάλω γλώσσα στην τρύπα της τραβιωταν, ενώ μου απομακρυνε διακριτικά το χέρι από την επιμαχη περιοχή.


Στα του αγώνα, παίρνει αλλά και αφήνει την πρωτοβουλία στον παρτενέρ της χωρίς να λέει όχι σε κάποια στάση, ενώ δείχνει να απολαμβάνει το σεξ. Στα αξιοσημείωτα το ότι σε όποια στάση βρισκομασταν face to face με φιλαγε διαρκώς στο στόμα, αποφεύγοντας ωστόσο τα γλωσσοφιλα.

Υ.Γ. Στα της βαθμολογίας θα έβαζα 10 στη συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας αν με αφηνε το σύστημα, καθώς και υψηλότερη στη σχέση απόδοσης/τιμής αν το στούντιο ήταν πραγματικά στούντιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sarouman

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού