Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα στην εν λόγω δεσποινίδα κατευθυνόμενος απο κριτικές όντας οπαδός των καλλίγραμων κοριτσιών βάσει τα μοντελικά πρότυπα.Η Μιρέλα είναι ψηλή κοπέλα(γύρω στο 1,70) έχει όντως καταπληκτικό σώμα λεπτό,μαυρισμένο, γυμνασμένο και σφιχτό χωρίς ψεγάδι,και ιδανικό στήθος και κώλο για τις αναλογίες της! Πολύ όμορφο το πρόσωπο της επίσης και ωραία ίσια μακρυά μαυρά μαλλιά.Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα 9 στην εμφάνιση της αντί για το 8.Επίσης μου κανε θετική εντύπωση η διακριτική καθαριότητα χωρίς χρήση έντονων αρωμάτων.
Όσον αφορά τη συμπεριφορά της εκπέμπει μια αύρα θετικότητας που εξαργυρώνεται στη διάθεση και τη συμμετοχή της! Το 7 που της έβαλα σε αυτό το τομέα ειναι και πάλι το μέγιστο που μου επιτρέπει το σύστημα.
Στα του αγώνα ξεκίνησε μετά από λίγα προκαταρτικά τσιμπούκι το οποίο ήταν πολύ καλό.Μετά την ανέβασα πάνω ,κουνήθηκε ωραία με σωστό ρυθμό και χωρίς να κουράζεται! Μετά απο λίγο είχα μια δυσλειτουργία εγώ που ήταν πολύ πρόσχαρη να την επαναφέρει Γλώσσα Γύρισμα στα 4 με την καταπληκτική θέα του κορμιού της και εκεί ήταν ουσιαστικά που την εκτίμησα ακόμα περισσότερο! Είναι η μοναδική που έχω δει ως τώρα σε στούντιο που δεν βάζει λιπαντικάΠροσκύνημα και η αίσθηση ήταν απίστευτη Κουλ Επιπλέον στα 4 έχει αντοχές, βάζει το κορμί της σωστά και δεν κάνει τα ξενερωτα που κάνουν αλλες του χώρου να μετακινούνται μπροστά και να λενε κάθε λίγο και λιγάκι οτι πονάνε. Πραγματικά η καλύτερη κοπέλα σε αυτή τη στάση απ όσες έχω πάει του χώρου! Τελείωμα, 2-3 κουβέντες φιλί στο μάγουλο και αναχωρεί.

Συνοψίζοντας στα θετικά:
+κορυφαία εμφάνιση για όσους είναι λάτρεις του λεπτού γυμνασμένου γυναικειου σώματος
+άψογη συμπεριφορά
+δεν χρησιμοποιεί λιπαντικά
+το κατεχει το άθλημα στα του αγώνα
Στα αρνητικά:
-στα σκοτεινά δεν το καταλαβαίνεις αλλά το κατάστημα θέλει βελτίωση καθαριότητας(είδα τις πατούσες μου και ήταν μαύρες από το ξυπόλητο περπάτημαΓλώσσα) Ενα ζευγάρι παντόφλες μιας χρήσης και σφουγγάρισμα θα βοηθούσε.Οι ανταγωνιστές του χώρου μας έχουν καλομάθει.
-το πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι γενικά είναι η επιλογή μου αλλά δεν προσφέρεται στη συγκεκριμένη

Εν κατακλείδι, η Μιρέλα συνίσταται ανεπιφύλακτα! Δεν νομίζω να μετανιώσει κανείς στουντιάκιας τα 30 ευρώ που θα δώσει για αυτό το πακέτο που προσφέρει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
anatolikomplokolagnos
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού