Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και πολύ καιρό θαμώνας του site, δεν έτυχε να γράψω κριτική.Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να μην καταγράψω έστω για μια φορά τον ενθουσιασμό μου για την εμπειρία με την απίστευτη Πάολα μου!!!
Δεν ήταν ούτε η πρωτή φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία μαζί της. Αφού κάθε φορά είναι και καλύτερα! Είμαστε φίλοι, το διασκεδάζουμε και το απολαμβάνουμε! Και πως όχι αφού είναι πάντα ευγενική, πρόθυμη, διακριτική, έξυπνη και με φοβερό χιούμορ! Νιώθεις άλλος άνθρωπος μαζί της!
Ίσως να είμαι ολιγαρκής, αλλά αφού με καλύπει σε όλα, γιατί να τρέχω αλλού;;;
Πάολα μου συνέχισε έτσι...!!!
Υ.Γ. Σημερα ήμουν και τυχερός, αφού αν και αργία, δεν είχε πολύ κόσμο (τουλάχιστον την ώρα που πήγα), ενώ και πάρκιγκ βρήκα αμέσως! Το στούντιο πολύ καλό!
Δεν ήταν ούτε η πρωτή φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία μαζί της. Αφού κάθε φορά είναι και καλύτερα! Είμαστε φίλοι, το διασκεδάζουμε και το απολαμβάνουμε! Και πως όχι αφού είναι πάντα ευγενική, πρόθυμη, διακριτική, έξυπνη και με φοβερό χιούμορ! Νιώθεις άλλος άνθρωπος μαζί της!
Ίσως να είμαι ολιγαρκής, αλλά αφού με καλύπει σε όλα, γιατί να τρέχω αλλού;;;
Πάολα μου συνέχισε έτσι...!!!
Υ.Γ. Σημερα ήμουν και τυχερός, αφού αν και αργία, δεν είχε πολύ κόσμο (τουλάχιστον την ώρα που πήγα), ενώ και πάρκιγκ βρήκα αμέσως! Το στούντιο πολύ καλό!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού